- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
válasz Evil Snowman #55850 üzenetére
Azt ne mond hogy Melindanak hivjak
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz Evil Snowman #55852 üzenetére
Akko nem nyert
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
sensejke
aktív tag
válasz Evil Snowman #55850 üzenetére
Nincs egy olyan 27 év körüli húga Pest környékén?
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
ReFleXx
addikt
-
xenom0rph
őstag
válasz Evil Snowman #55843 üzenetére
Ezt kéretik átolvasni. Innen a -high ,valamint a -threads ami segíthet minimálisat
[ Szerkesztve ]
halahala
-
gtamate2
veterán
-
nagyúr
Van valahol valami inglish or magyar írás a zinterneten arról, hogy a láda nyitás milyen szisztematikai elven működik?
Tehát pl előfordulhat e az, hogy mondjuk (tudom faszság, meg kb lehetetlen de elvi szinten) egymás után 2-3x is nagy értékű itemet nyit az ember?
Vagy egyáltalán mi határozza meg azt, hogy az adott ládát nyitva mit sikerül kivenni belőle?
Esetleg előre el van e döntve minden láda már a nyitás előtt, hogy mi nyílik belőle vagy nem, vagy egyáltalán hogy van ez az egész?
Olvasnék erről valamit ha van.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Årpi
őstag
válasz Shkiz0 #55861 üzenetére
"Tehát pl előfordulhat e az, hogy mondjuk (tudom faszság, meg kb lehetetlen de elvi szinten) egymás után 2-3x is nagy értékű itemet nyit az ember?"
Nem tudom,de nekem ~17 ládán belül volt egy m9 marble fade és egy bayonet marble fade.
Meg talán valamelyik nagyobb streamer (JoshOG?) is elég közel nyitott 2 kést egymáshoz.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
Spet
addikt
Mehet rá a report, (magyar és még micbe mondja, hogy cheatel (aim, wh) rendesen, hülye.)
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
őstag
-
GabN73
addikt
válasz Shkiz0 #55866 üzenetére
Te tényleg el vagy átkozva még mindig....
Amúgy tapasztalatok alapján, ha nem szerencsés az ember, akkor kb az ~40-50%-át kapja vissza az elköltött összegnek.
Most direkt kipróbáltam matricákkal - feltöltöttem ~45€-t, kb 20 jött vissza jelenlegi árukon. (meg majdnem egy kennyS is besikerült, de épp hogy átcsúszott rajta ) -
Evil Snowman
őstag
válasz DrTechnoid #55870 üzenetére
Nekem a legértékesebb egy P90 Asimov volt. Másik két kedvencem amit nyitottam az egy MP7 Nemesis megy egy P250 Vegyérték. Ezen hármon kívül volt még vagy 25 nyitásom de azok lófüttyök.
-
po1son
addikt
Na ez a szánalmas nulla játéktudással rendelkező idegbeteg Phantoml0rd is lebukott link... Kár hogy a nagy nézettség miatt a twitch nem fogja kitiltani... Mondjuk szerintem a néző közönsége átlag életkorra 15-16 körül lehet....
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
ReFleXx
addikt
-
GabN73
addikt
Lehet érdemes lesz egy pár FaZe matricát venni?
Pletyi-hírek-állítólagos tényleges infok vannak arról, hogy a FaZe meg a CSGOWild-al volt szoros kapcsolatban.
-
őstag
-
GabN73
addikt
válasz DrTechnoid #55886 üzenetére
Kis pontosítás: az org tulajdonosa Rain (Nordon Shat) és nem a CSGO-s rain (Håvard Nygaard) van ilyen témákba belekeverve.
ReFleXx
Mi lenne?
Talán ráébrednek, hogy itt az ideje értelmes támogatókat találni
Tök jó hogy sok pénzt kapnak ezektől az oldalaktól, de nem hiába vannak kitiltva a nagyobb rendezvényekről ezek...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ReFleXx #55887 üzenetére
Szomorú lesz, hogy nem kapnak pénzt azért, amiért egy kvalin 3 beugróval játszanak no offense.
Imádom Gábort, de amit profiként nyújtanak (a csapata és NEM GABI, Gabi mindig ott van és mindig odateszi magát), az szánalmas.
Azt remélem, hogy ő bekerül még egy igazán ütős és elhivatott csapatba, ahol meg tudja mutatni, hogy mit tud igazán.Persze ez csak egy kvali volt. Persze most volt bodító valamelyik fesztiválon(na meg RML megint eltűnt), amik csak nyáron vannak. Na de ICL-en se vették valami komolyan (legalábbis bodító...) a dolgokat . Kolorr mondta is, hogy lenézték az enemyt d2-n, akiktől kiszoptak rendesen alsó ágon.
Aztán jött még pár kifogás tőle, hogy "hát flashék milyen mákosok voltak, hogy Traint kapták".
Olyan szinten röhögtem ezen. Több ezer órát beletoltak már a csébe. Full mix még az összes magyar csapat és a pályára meg a vétóra kell fogni a kiesést.Daninak csalánnal kellene verni a tökét, hogy nem ő a magyar Krimz (mert amúgy a játék stílusa dettó ugyanaz). Pontosabban ő a magyar Krimz, csak nincs azon a szinten (pedig lehetne).
Amúgy megértem, mert dolgozik és az fontos, hisz elég kicsi az esély arra, hogy pikk pakk elérnek nagy nyereményeket, amikből meg lehetne élni. Én egyébként benne látnám azt az embert (ha játszana rendesen) aki a hátán tudna vinni egy csapatot a nehéz szitukban. Rá simán lehet alapozni, csak sajnos ott a meló, ami ilyen korban már igencsak belekalkulálandó.Hátha olvassa ezt valamelyik illetékes. Válaszolja már meg nekem kedvesen vagy bunkón (csak őszintén), hogy Kolor tegnap 9-5ös állásnál, miért boostoltatta fel magát a tűzbe? Miért nagyképűsködte/ték el az utolsó T kört? Miért nem akartak 10-5tel fordulni? Miért volt jobb a 9-6, ami után jött a pisztoly kör és pikk pakk 9-9.
Miért nem veszik komolyan 100%-ig a meccseket?ui: Gabi is love, Gabi is life.
-
törölt tag
Passz, én gotv-n néztem.
Nézz szét esporthucs - thewarroom - gabesson - kolor - kuli stream előzményein.
Ők szoktak ilyesmiket lecastolni (bár gabi nem szeret már POV-ot streamelni tétmeccseken és a társait is megkéri, hogy ne adják, így az övét és kolorét nem érdemes ezért csekkolni szerintem). -
lemusz
addikt
Vettek fel meccs közben random emberkék... mondom nincs kint lounge-on semmi értékes cuccom, nem lehetnek scammer botok... visszaigazolok egynek: ki vagy és mit akarsz? Azt mondja néz engem twitchen... nyomom a tabot, azt a random soloQ mm meccsemet ezren nézik... wtf?
-
GabN73
addikt
-
edgR
őstag
válasz _-ORANGE-_ #55899 üzenetére
és ez miért jó, azon kívül, hogy tele lesz flame-mel a profilotok? Úgy értem, miért nem kapcsoljátok be azt az opciót, hogy csak a barátlistán lévő emberek írhassanak a profil oldalatokra?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest