- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
trbvszkij
tag
Az enyém TWINX1024-3200LL, még az 1.1-es verzió (régi), ennek a névlegese még 2-2-2-6-1@400MHz. Arról ismeretes ez a széria, hogy CL3on el se indul:) Használtan vettem őket a hwsw-n, 58k forint volt a kit.
Az intel plaformra általában tényleg jobb időzítéseket szoktak megadni mint AMDre, és több olyan tesztet láttam már, ahol kiderült, hogy a valóságnak teljesen megfelel ez sajnos. Az okát nem tudom.
C2-m nem volt, de úgy gondolom, hogy mivel a chipeket a corsairnél válogatják, és aszerint használják fel az egyes szériákhoz, ezért nem hiszem, hogy a gyári specifikációnál sokkal jobbat menne a C2. LL szinten nemigen fog menni, mert akkor LLként címkézték volna fel. Ez csak spekuláció persze.
Arról, hogy menni fog-e dualban, nem tudok mit mondani. A kingston hírhedt arról, hogy nem mennek dualban a nem kitben árult moduljai. Corsairről ilyet még nem hallottam.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Bittorrent topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen autót vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Yettel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Vezetékes FEJhallgatók
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest