Új hozzászólás Aktív témák
-
robafett
csendes tag
-
FazekasLaci
aktív tag
válasz
kalman51 #1131 üzenetére
Igen, ez technológiailag jó megoldás, sőt, ha ügyesen csináltad, akkor a nyelvet is tudod váltogatni bekapcsolás után, mivel a többnyelvű használatot a Corel támogatja. A Tools/Options-ban tudod beállítani.
A jogtisztaság már más kérdés lenne, mivel az EULA szerint részeiben sem szabad másolni a Corel-t
Bár nem értem, hogy akkor miért angolt vettetek? Olcsóbb volt? Ugyanis az angol drágább, mint a magyar.... Egy régebbiről a frissítés kb. 50e körül már megvan...
-
kalman51
csendes tag
válasz
kalman51 #1130 üzenetére
Megoldottam az X4-es magyarosítását. Letöltöttem a magyar nyelvű próbaverziót és feltelepítettem egy másik gépre. A telepítés után a "Program Files/CorelDRAW Graphics Suite X4/Languages" könyvtárból kimásoltam a teljes MA mappát pendrive-ra.
A másik gépen a jogtiszta, angol nyelvű változat "Program Files/CorelDRAW Graphics Suite X4/Languages" könyvtárából kitöröltem az EN mappát. Majd a végén bemásoltam az MA mappát és átneveztem EN-re. Tökéletesen működik magyarul és jogtiszta maradt a Corel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest