Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
robafett
csendes tag
-
FazekasLaci
aktív tag
válasz
kalman51
üzenetére
Igen, ez technológiailag jó megoldás, sőt, ha ügyesen csináltad, akkor a nyelvet is tudod váltogatni bekapcsolás után, mivel a többnyelvű használatot a Corel támogatja. A Tools/Options-ban tudod beállítani.
A jogtisztaság már más kérdés lenne, mivel az EULA szerint részeiben sem szabad másolni a Corel-t

Bár nem értem, hogy akkor miért angolt vettetek? Olcsóbb volt? Ugyanis az angol drágább, mint a magyar.... Egy régebbiről a frissítés kb. 50e körül már megvan...
-
kalman51
csendes tag
válasz
kalman51
üzenetére
Megoldottam az X4-es magyarosítását. Letöltöttem a magyar nyelvű próbaverziót és feltelepítettem egy másik gépre. A telepítés után a "Program Files/CorelDRAW Graphics Suite X4/Languages" könyvtárból kimásoltam a teljes MA mappát pendrive-ra.
A másik gépen a jogtiszta, angol nyelvű változat "Program Files/CorelDRAW Graphics Suite X4/Languages" könyvtárából kitöröltem az EN mappát. Majd a végén bemásoltam az MA mappát és átneveztem EN-re. Tökéletesen működik magyarul és jogtiszta maradt a Corel.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest