- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Race-Face
üzenetére
hú, egész sokmindent felfogtam abból amit írtál

köszi
A buktatókra szerintem szépen rá fogok jönni majd idővel, ki kell tapasztalni, csak lehet hogy majd a pénzem bánja. De még mindig jobb mint most, amikor havonta ráköltök vagy 6000-et arra, hogy mások írják nekem a ps-t.
Most még ennyit költök rá, mert kevés munkám van, de később ha több lesz, akkor mégtöbbet költenék rá.
na, erről a rácssűrűségről:
azóta megtaláltam már hol lehet beállítani, de köszi, hogy leírtad
nálam is alapból 150 a default egyébként.
a lényeg, az én munkáimat egy egyszínes romayoron szokták kivitelezni
De majd utánajárok hogy mások milyen lpi-s filmeket szoktak hozni. Szerintem ez rajta van a filmeken is az apróbetűs információknál
néztem már óriásplakát nagyon közelről. Hülyének is néztek a többi járókelők, de az akkor nem számított
értem miről beszélsz (ezen még én is meglepődök) majdnem ugyanaz mint a dpi, csak el vannak forgatva a dolgok.
Akkor még azt megkérdezném, hogy a separation fülnél a színek mellett van olyan hogy az elforgatás miylen szögben van. Ezek alapból beállítódnak, ehhez soha ne is nyúljak, és akkor jó lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Csere-Beszámítás! Sony Playstation 5 Slim Digital : Gari- 2027-05-07
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

néztem már óriásplakát nagyon közelről. Hülyének is néztek a többi járókelők, de az akkor nem számított