- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmeagol
csendes tag
szaisztok. volt már szó erről, de nem született megoldás.
adva van az x3-as corel. csinálok egy postcript nyomtatást, egy prn file-t amit minden hibaüzenet nélkül meg is csinál.
utána distillerben vissza akarom forgatni pdf-é és nem csinálja meg.%%[ exitserver: permanent state may be changed ]%%
%%[ Error: undefined; OffendingCommand: V ]%%Stack:
72
72
-mark-
/mysetup%%[ Flushing: rest of job (to end-of-file) will be ignored ]%%
%%[ Warning: PostScript error. No PDF file produced. ] %%elkezdetem próbálkozni.
X3 leszed, corel11 fel. azalatt simán megy. semmi hiba. két gépen is kipróbáltam. X3 vissza, hiba ugyanaz...a vicc, hogy az X3 legális, vásárolt, regisztrált dobozos cucc!!! tehát még az sem lehet, hogy valami kókányolt progi és azért szarakodik.
persze nyilván lehet trükközgetni, meg megoldani más irányokból a dolgot, de azért nem lenne rossz, ha ez is működne, mert ez vicc, hogy nem megy...
ötlet? tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest