- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Aktív témák
-
westlake
félisten
koro es elendel eredmenyket akarok!
adjatok mar alapfeszes tuningeredmenyeket -
westlake
félisten
hamarosan frissul a lista ket 6600_es-el es egy 6400-al
+bekerult a ''golden'' e6300-am
[link]
[Szerkesztve] -
-
westlake
félisten
válasz
afterburner_ #78 üzenetére
nalam 85 foknal sem dobott hibat a stress test.. az is igaz, ha a biosban nem kapcsoljuk ki a thermal control-t, akkor 85 foknal elkezdi leszabalyozni a cpu-t a lap..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
tul nagy keres, hogy megnezzetek, mit mennek a cpu-k 1.3000volton??
nem hinnem.. csak be kell lepni a biosba es atallitani..
en nagyon szivesen bairok mindenkit a listaba, csak tegyetek mar meg ezt a kis dolgot.. koszi (ha mar csinalok egy ilyen listat) -
westlake
félisten
over.. ird mar be te is a a legalso kodsort.. koszi.
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker #29 üzenetére
nem kell rogton felkapni a vizet.. megjegyeztem nehany dolgot.. sehol sem allitottam, hogy az altalad linkelt kepek hamisak
-
westlake
félisten
frissitettem:
[link] -
westlake
félisten
kenytelen vagyok egysegesiteni a feszultseget 1.300voltban, mert ugy latom, hogy nehany es proci is ennyit ker maganak alapbol.. hagyja mindenki auton a feszultseget biosban.. aztan hagy szoljon
mod: ha van egy kis sutnivalotok, akkor ugy teszteltek procit, hogy leosztjatok a memoriat..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Overlocker #24 üzenetére
rettento vicces ez a kb 12''-os monitor
nem minthanem hinnem el, amit ''mondasz'' de tok vicces, hogy ket kulon kepen van a proci valodi sebessege es a stabilitas teszt
meg lehetne kerdezni, hogy miert nem a legutolso cpu-z-t hasznalod? (vagy legalabb az 1.35-ost)
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
mindenkinek mondom, hogy a mostani lapok altalanos feszultseg ingadozasat nagyon egyszeruenki lehet kuszobolni.. a biosban az alapfeszhez epesz 0.025voltal magasabb erteket kell beallitani es akkor a droop pont az alapfesz kozelebe fog ''leingadozni''
-
westlake
félisten
javitottam a listan kicsit
-
westlake
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #17 üzenetére
tokkeletes..bar a cpu-z motherboard fulet nem latom
-
westlake
félisten
beirtam magam
[link] -
westlake
félisten
válasz
Overlocker #7 üzenetére
mar bocs, de milyen osszhasonlito erteke van annak, hogy mas voltokkal tesztel mindenki??
semmi.. aztlehet majd latni, hogy az tudja a legtovabb huzni a procit, aki a legtobb feszt adja es a legjobb a hutese.. en nem ilyen listat akarok csinalni!
leghutes+alapfesz.. egyszeru.. en mostt megmondom, hogy ilyen eredmenyekkel nem fogom ''epiteni'' a listat.. ha ez annyira fontos, akkor lesz egy masodik resz is, ahol azok az eredmenyek lesznek, ahol mindent lehet..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
akkor kezdenem:
e6700 ES - 2660@3361mhz, asus p5w dh, scythe ninja plus, 1.272v (kimerve 1.252)
sorry, de mar nem tudok masik tesztet csinalni, hogy az osszes dolog rajtalegyen a kepen es nem tudom levenni cpu-z ~1.25v-ra sema feszt. nincs mar nalam a proci.. -
westlake
félisten
haliho..
nem fogom azzal a szokasos szoveggel kezdeni, hogy ''mar annyi mindennek van tuning topikja, miert pont ennek ne legyen''... lathato, hogy nehany embernek fontos, hogy egy bizonyos processzorcsaladrol keszuljon ''tuninglista'', ezert megcsinalom
a keplet nagyon egyszeru, nem kell tulbonyolitani..
szuksegem van a cpu pontos parametereire (tipusjelzes, sorozatszam, egyeb kodok)...szuksegem van tovabba egy kepre, amin latszik egy cpu-z /cpu ful/ es egy /motherboard ful/, egy stress test 2004 ablak, amiben a small fft ''porog'' 20 perce, + egy core temp ablak.. a kepet meg ki lehet egesziteni egyeb dolgokkal is (pl. task manager, egyeb homersekleteket monitorozo progi, clockgen, setfsb..)
jelen esetben csak es kizarolag az alapfeszes eredmenyekre vagyok kivancsi.. a feszultsegeket egyezmenyesen jeloljuk ki 1.25 es 1.30 voltban.. (ES cpu 1.25v, retail cpu 1.30v)
aza lenyeg, hogy mindenki probalja a feszultseget biosbol ugy beallitani, hogy terheles kozben cpu-z szerint ne terjen el (nagyon) a ket emlitett ertektol.. minden lapnak van egy ''nomrlais'' feszultseg ingadorasa (droop), igy figyelni kell, hogy melyik a legalacsonyabb ertek..(cpu-z cpu volt monitor)
[link]stress test 2004 (orthos edition beta)
[link] core temp 0.9.0.91
[link] cpu-z 1.36
[link] clockgen 1.0.4.7
[link] setfsb homepage
es lista linkje:
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Acer notebook topic
- 3D nyomtatás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest