Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple Watch
- Redmi Note 13 4G
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
H a picsbe ne lehetne!
Az ECS kövületemet is, de mér régebbi CUSL2-C-t is win alól frissítettem. Ha fagy a rendszer sanyi az alaplapnak is ( a régienknek legalábbis), de gy kis rizikó mindig belefér!
De a progit azt a honlapjukról sezdtem le, így ha ott nincs, akkor biza sux... -
_ak_
addikt
Köszönöm az infokat!

-
_ak_
addikt
válasz
varga911
üzenetére
És lehet tudni, h melyik a jobban sikerült széria és melyik a kevésbé?
Mármint hol találhatok tippeket ez illetően. Amúgy 6750 vagy q6600 érdekelne, plusz egy kérdés, asus silent square-el meddig lehet elmenni mondjuk q6600 tuningban? Tom tom a ph-n is van teszt, de az a 3. teszt és amit látok a hűtőről és eddig ellnetmondásosak voltak az eredmények... -
_ak_
addikt
Gondolom még most is igaz, h a dobozos procik általában jobban tuningolhatók nem? Van esetleg vmi egyéb módja olyan core2 kiválasztásnak ami segíthet tuningban jobb példányok kiválasztásában?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az ECS kövületemet is, de mér régebbi CUSL2-C-t is win alól frissítettem. Ha fagy a rendszer sanyi az alaplapnak is ( a régienknek legalábbis), de gy kis rizikó mindig belefér!
De a progit azt a honlapjukról sezdtem le, így ha ott nincs, akkor biza sux...
Mármint hol találhatok tippeket ez illetően. Amúgy 6750 vagy q6600 érdekelne, plusz egy kérdés, asus silent square-el meddig lehet elmenni mondjuk q6600 tuningban? Tom tom a ph-n is van teszt, de az a 3. teszt és amit látok a hűtőről és eddig ellnetmondásosak voltak az eredmények...