- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
4 ventis megoldás? esetleg egy jól szellőző ház talán. bár nálam panelbe hiába lenne 20 venti is akár eleve meleg a levegő. klíma lenne a zsír. most vettem mult héten egy gigabyte 3d aurora 570-es fekete házat. nagyon zsír ac freezer 7 pro-m van 800-as ventifordulattal megy és 35 fok a cpu a magok meg 38 és 40. e6420-as 3.2-re huzva. orthosnál felment 67 fokra de mikor kilőttem orthost kb 5 mp elteltével már 40 fokon volt a proci a 2 hátsó 12-es venti nagyon gyorsan kihuzza a meleget. az a baj hogy most is van vagy 30 fok a szobámban :S majd télen ^^ ugyis zárt radiátor + nyitott abkalnál alszom akkor majd jol lefagyasztom a procit

[Szerkesztve] -
eisento
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
köszi a gyors választ ^^ lehet tudni hogy kb mennyit mennek ezek a procik tuningba? mert most néztem ph tesztet az az alapfeszes 3.4GHz egész tetszetős
(és nem is ES proci
egy p5b-e plusba lesz hajtva egyenlőre 2x 1gb DDRII 800-as Team Value ramokkal. De már tervezem hogy majd lapot cserélek majd vmi asus p5k-e lapra
tök jó hogy pont egy hónapja vettem meg az e6420-asomat
most meg csere de most jó árba el tudom passzolni 
-
eisento
addikt
Sziasztok. lenne egy nagy kérdésem. C2D E6750-es procinál van valami dolog amire oda kell figyelni gondolok itt pl revizio vagy stepping vagy még nincs belőle csak egy fajta verzió?
előre is köszi a választ 
Új hozzászólás Aktív témák
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Assetto Corsa Rally
- Viccrovat
- Wuthering Waves
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Marathon (2025)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- PlayStation 5
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagy tudom ajánlani még a north-q ventiket

![[kép] [kép]](http://backoffice.ajb.com.au/utils/imgresizer.aspx?w=250&n=http://backoffice.ajb.com.au/images/DynamicImages/Product/review_asuscooler.jpg)
azért egy thermalright ultra 120-al igencsak lehetne dolgokat csinálni ^^ 
(és nem is ES proci
előre is köszi a választ