Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bluetooth-headsetekről általában
- Mobil flották
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dealerman
aktív tag
1.168 és 1.195 között van CPU-Z szerint jelenleg,így már max 83 fok a plafon ! eddig volt 98 is
na de olyan van,hogy a kevés áram miatt,pl grid 2. -nél sokszor leeseik az fps amit eddig nem tapasztaltam ilyen mértékben ( és most 4gb ram van 2.5 helyett,és ugyebár a proci 3ghz helyett 3.6 -on megy ) 
-
dealerman
aktív tag
Sziasztok
adott egy asus P5k és egy e8400-as ! 400 mhz fsb re raktam a memó 800mhz-n megy jelenleg ( ami pont a gyári mhz) gyári hűtő,alap beállítás a bisoban ( feszültségek) így 3,6ghz-n pörög,aida64-el 87 fokig megy,alul feszeléssel lehetne ezen csökkenteni ? és ha igen akkor mennyire tegyem ? válaszotokat előre is köszönöm 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
na de olyan van,hogy a kevés áram miatt,pl grid 2. -nél sokszor leeseik az fps amit eddig nem tapasztaltam ilyen mértékben ( és most 4gb ram van 2.5 helyett,és ugyebár a proci 3ghz helyett 3.6 -on megy ) 

na az már egy kicsit sok
úgy,hogy inkább be is zártam,lehet egy normálisabb paszta nem ártana rá ! ( jó tudom,igazából egy hűtő kellene)