Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldamúr
csendes tag
azt én is megtaláltam de az az 100-tól 700ig dolog nem enged 0-ra végződőd értéket beállítani...sőt 0nem is lehet az értékben mert a 0-s billentyűre nem reagál...oda mit írjak..meg az eddig említett menüpontokhoz..még gyári hűtő van a procin..szal túlhúzni nem akarom..de olyan 3,2ghz körülire a 2.66ról jó lenne fellőni..
-
Superman
nagyúr
ha esetleg nem jönne be, amit a kollégák mondtak, akkor megcsinálhatod még a következőt (gondolván itt arra, hogy esetleg a videokártya is benne lehet a dologban):
Riva Tuner kell hozzá, ha nincs tedd fel. menja power user fülre. Ott lenn, balróla második ikon lesz az Open matched database. ha föléviszed az egeret, akkor ki is írja. Katt rá. keresd meg az NVidiaForceware [...] System bejgyzést és azon belül (ha lenyitod), a következőt: RMDisableRenderToSysmem. A value értékmezőbe (katt oda) tegyél egy egyest, baloldalt pipáld be és OK. Indítsd újra a géped. ha eza gond, akkor az FPS vissza fog állni a normál kerékvágásba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Path of Exile (ARPG)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest