Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
zoo8800
üzenetére
Bocsi, nem láttam a kérdésed..- Elvan. Kb ez a max amit mondhatok róla. Hogy nem leszek ATI fan az tuti.

puttputt: "Amennyiben jó lenne a rendszer, nyilván, ott sem kajabálna." -Nem mondod, hogy Te az elsők között voltál, akik berohantak és kp-ért megvették. Innentől..bármi megeshet.
Nálam
Ha 1 játék fura, s "nyíg" a törpém, Játsz mással! -Ennyi
(tom-tom ez durva volt, de..igaz) Ma..Ma a WoW közben 2x csak úgy lazán ujraindult neki..
Nem is izgat, ááááááá, amennyi beépülő szaros kütyü van benne..Nemto m miket telepítget rá, de..Lassan egy külön 160-as HDD kell a szaros WoW-jának... -
lipi67
nagyúr
válasz
zoo8800
üzenetére
Semmi se..Mindíg én vok a hülye úgy is.. :O Mikor a 96GT-t akartam cserélni, azt mondta mindenki, hogy 4830-as alázza, hát vettem (bár nem szerettem volna) Erre persze jött a szöveg, hogy csak hülye vagyok, a 4770-es best buy, azt kellett volna. Hát eladtam ezt, és megvettem...Persze felismerni semmi se ismerte fel, majd a catalyst 9.5..Jött, feltettem. Megy is, csak olyan furcsa dolgokat művel..Uolyan felbontás mellet (áés frekin) kikapcsolom, majd ha újra be, összeugrik a kép stb..Néha fura pöttyöket ad, mint egy pixelhiba, stb..
(#10715) puttputt: Fagyások? Tuti lap? Igy kezdhet meghóni a mem is...(tedd a pl-t 1el magasabbra s nézd úgy) ATI meg..-most írtam
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha 1 játék fura, s "nyíg" a törpém, Játsz mással! -Ennyi