- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
regvoltrossz
aktív tag
Az alábbi honlapon van feltelepítve egy Coppermine galéria kb egy éve. Eddig semmi baj nem volt vele, utoljára amint látszik is júliusban töltöttem fel képeket. Szeptember 7-én, majd később többször is próbáltam feltölteni oda képeket a felújításról, de nem ment. A bejelentkezésre kattintva semmi nem jött be. Ftp-n kapcsolódva a tárhelyhez látszott, hogy hiányzik a login.php file. Ezt feltöltve ugyan bejön a bejelentkezési oldal, ám hiába írom be az admin jelszót annyit ír ki, hogy üdvözöllek admin, majd visszavág a kezdőoldalra bejelentkezés nélkül. Ha a jelszót vagy a felhasználónevet rosszul írom be akkor egy üres oldalra dob. Ha mondjuk az addpic vagy admin.php-t írom be a címsorba akkor kiírja, hogy nincs jogod megtekinteni ezt az oldalt. Érdekes módon eltünt a hozzászólás lehetősége és a képek képeslapként elküldésének lehetősége is.
Szóval a honlap: [link]
A képtárra kattintva jön be a galéria.
Tud-e valaki segíteni abban, hogy mi történhetett és, hogy hogyan hozhatnám ezt helyre? -
Padam
aktív tag
Sziasztok!
nem tud valaki olyan plugint vagy megoldast a coppermine-val amivel egy adott album kepeit le lehet tolteni egyszerre?
-
Padam
aktív tag
Tudtok hozza olyan addont ami neheziti ugy mond picit a regisztraciot, tehat pl be kell irni egy szovegkodot a regisztracihoz mert naponta van egy fake regisztraciom kb.
-
Bdanyy
addikt
Megavult magától
-
Bdanyy
addikt
Helló!
Hogyha valamit módosítanék az albumon, akkor hiába kattintok a frissítésre,azt írja, hogy Nincs szükség frissítésre . Persze marad minden az eredeti, mintha hozzá nem nyúltam volna. Szerintetek ilyenkor miel próbálkozzak?
-
Jam.
aktív tag
Próbálom én is beüzemelni az 1.3.1.c modult, de nem igazán megy. Képfeltöltés esetén a következő hibaüzenetet kapom:
''While executing query ''INSERT INTO nuke_cpg_pictures (pid, aid, filepath, filename, filesize, total_filesize, pwidth, pheight, ctime, owner_id, title, caption, keywords, approved, user1, user2, user3, user4, pic_raw_ip, pic_hdr_ip) VALUES ('', '1', 'modules/coppermine/albums/userpics/10002/', 'atlosan_nagy~1.jpg', '48000', '76782', '800', '600', '1157905253', '2', 'Átlósan', '', '', 'YES', '', '', '', '', '', '')'' on 0 mySQL error: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)''
Szóval még pontosabban azt történik, hogy a képeket átméretezi, feltölti a megfelelő helyre a tárhelyen, csak az oldalra nem kerülnek ki és az előbb már leírt hiba üzenetet kapom. Ez csak a ''Kép feltöltése'' gomb használata esetén van így, a kötegelt feltöltés tökéletesen megy, csak a felhsználók nem tudnak feltölteni és ez elég nagy probléma. -
-
horvathd
aktív tag
Szia Lizzard!
Nekem is előjött ez hibaüzenet, nekem úgy sikerült megoldani, hogy a képeket át kellett méretezni kisebbre.
Eredetileg egy 3000x2000 ~ 3 MB-os képet akartam felölteni - nem ment.
Ezt a felére csökkentve 1500x1000 ~ 900 kB - nem ment
Tovább csökkentve : 1128x750 ~ 500 kB-os méretben már működött.
Tehát csak kisebbre kell vanni a képeket.
Szerintem a webre nem is nagyon kell 1024x768-nál nagyobb képeket felrakni képtárba, ezen is látszik már minden.
Remélem tudtam segíteni,
Üdv.:
horvathd -
Lizzard
aktív tag
Egyesével töltögettem fel http-n keresztül, még cak nem is FTP-s feltöltéssel...
-
Lizzard
aktív tag
Hát igen, sajna csak ingyenes tárra tudom feltenni, de láttam már több extra.hu-s táron copprmine-t, azok jól mentek...
Korábban wallpaper-es képtárat tettem fel a dynamicweb-re, ott ment frankón minden. ATW-re nem nagyon akar működőképesen felmenni, UW-n általában szokott menni, viszont az 1 GB tár miatt választottam az extra-t -
Lizzard
aktív tag
Öööh, végre valaki válaszolt, thx...
Fura, mert csináltam azt is, hogy 3 db kb 1-1 megás képet tettem fel, akkor is ugyanezt az üzit írta... Esetleg ötleted van, hogy miként lehet nagyobbra tenni ezt a 8 MB memória limitet? Nem agyon nem értek a PHP-hez, csak alap szinten, viszont ez a képtár nagyon fontos lenne, mert a munkahelyi képeket kellene feldobnom oda... -
Lizzard
aktív tag
Ehhh... please somebody help meeeeeeee....
-
Lizzard
aktív tag
UPP... Előző hsz-re valaki
-
Lizzard
aktív tag
Hello!
Lenne egy kis gondom a Coppermine-al: feltelepítettem az extra.hu-ra, minden működik is szépen, létre tudok hozni albumokat, kategóriákat, törölni is tudok mindent, DE a képfeltöltés nem akar működni az Istennek se valami fatális hiba miatt...
A képek feltöltése után kiirja, hogy az x db kép sikeresen bekerült az albumba, de amint a ''Tovább''-ra nyomok, kidobja a köv hibaüzit:
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 9088 bytes) in /sparebig/userstore/k/e/kekfestomuzeum/web/wwwroot/include/picmgmt.inc.php on line 260
Légyszi, aki tudja mitől van ez a hiba, segítsen, nagyon fontos lenne!
Köszi előre is a helpet! -
Benmartin
senior tag
http://www.nuker.hu/modules.php?name=Downloads&op=search&query=copppermine
magyarosítás hozzá. asszem regelni kell hogy letudjad tölteni.
a telepítés 1*ü install.php indítása mysql ip, felhasználó név, tábla név, mysql jelszó megadása és kész a confighoz hozzá sem kell nyúlni. -
aXXon
őstag
esetleg ha valaki tud hozza magyar nyelvu leirast az sokat segitene, mert amig lkibograszom az angolbol az nekem kisse sokaig tartana
meg eleg kezdo vagyok inglisbul
-
Lizzard
aktív tag
Hi all!
Szeretném, ha elmondaná a véleményét az, aki hsználta már a Coppermine Photo Gallery bármelyik változatát! Mennyire stabil, megbízhatóan működik-e, melyik tárhelyszolgáltatóknál lehet teljes mértékben működőképesre feltelpíteni?
Erről van szó: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Warzone
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Nintendo Switch
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest