Új hozzászólás Aktív témák
-
Calibos
addikt
válasz
Csaba_20_ #43 üzenetére
A másik táp havernál maradt, azóta építkezik és valahova elpakolta. Nem hiszem hogy átverne…
A érdekesség az egészben hogy egy Chieftech 420-as tápot cseréltem le a Enermaxra, mivel azt hittük hogy a Chieftech a szar. Miután kiderült hogy semmi baja Chieftechnek, eladtam. Rá egy hétre szart be az enermax, bár apámtól kaptam. Nem került semmibe, azóta kaptam tőle még egyet…
[Szerkesztve] -
Calibos
addikt
válasz
Csaba_20_ #38 üzenetére
Nekem a Enermax (azt hiszem 430wattos) tápom szállt el 2 hónap használat után. Mivel külföldön vették és én is ajándékba kaptam, szét szedtük garancia már tárgytalan.
Szóval én nem értek hozzá, de az egyik kondenzátor égett le, szakember mondta hogy minden kondenzátornak van egy saját száma, viszont ez a szám gyárilag lett eltávolítva. Így hát kénytelen voltam másikat venni… -
mekkelek
tag
válasz
Csaba_20_ #36 üzenetére
Addig méregettem, míg érthetetlen módon a tápegység ezúttal működik. Tudom, hogy idiótán hangzik, hogy csak úgy megjavult, de előtte többször nem ment. Mindenesetre ahogy mondtad a PS_ON és a GND között bekapcsoláskor leesetta feszültség 0-ra és elindult a lap. Most egy kicsit használom és újra jelentkezek ha ismét felülti a fejét a hiba. Az eddigi segítséget pedig nagyon köszönöm!
-
mekkelek
tag
válasz
Csaba_20_ #29 üzenetére
''Nincs a közelben egy cseretáp, amivel megpróbálhatnád, hogy azzal is hasonlóan viselkedik-e?''
Mármint az alaplap? Nem kell, ahogy mondtam végig van tesztelve: az ezzel a táppal nem működő lapok más táppal mennek. Csak egszerűen nincs szivem ezt a jó kis tápot elföldelni. Bőven van benne anyag. -
Hát, egy vödör szakembert tudok akár sopronban is, aki simán nekifog egy tápnak. Leszámítva a trafót, minden alkatrész filléres benne. Vagy szerinted mi olyan drága egy kapcsolóüzemű tápban? Ez egy 11 rongyos táp, és talán csak egy 20 forintos kondenzátor döglött meg. A garancia ugrik, de az amúgy is ugrott, ha nincs számlája.
Ha a topiknyitó több infót ad a lakhelyéről, okosabbak leszünk.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Gurulunk, WAZE?!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows 11
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest