- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anytime
őstag
A termék nekem is nagyon tetszik és a CM minőség nagyon ott van, szerintem.
Anno volt egy ST-em, igazán ütős ház volt, de időközben eladtam, mITX-re váltás miatt.
Nagyon bejövős ez a termék, ha lenne belőle rövidebb darab, akkor nagyon megfontolnám, pontosan a jövőbeni (esetleges) bővítés lehetőségét szem előtt tartandó.CM Hungary:
Gondolom, rövidebb darab nem várható belőle? A moddolás részemről csak kókányolás lenne
Tiszta sor, a radiknak kell a hely.Az az igazság, hogy az Elite110 egy picit kicsi (a mostani tápot és vga-t nem akarom cserélni), ez viszont a cooler kivételével mindent tudna fogadni és azért a cooler csere nem lenne azért olyan eget rengető ...
Van olyan magyarországi hely (iroda, képviselet, stb...) ahol ezekből a darabokból meg lehet nézni egy-egy kiállított példányt?
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest