- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
válasz
NeoExDeath #2426 üzenetére
Egyébként nagyon kellemes árban van ez a hűtő. Ár érték arányban biztos nagyon jó, de egy 8400 mellé megfelelő? Nekem a szempont hogy baromi megbízhatóan, jól hűtsön, beférjen, ne legyen hangos. Merem feltételezni hogy ezek mind igazak rá, csak már már meglepően jó árban van a többi 10 rugós csicsás hűtő mellett
8400e mellé tuti jó társ lesz, biztos sokkal jobb mint a gyári. picit szabályozva nem hangos, de a ventilátora megbízhatatlan fos. én pl már repedve kaptam meg, rázza a házat mint az állat. és idővel mind így jár. amiket én személyesen láttam azok így jártak
-
mmdms
addikt
-
mmdms
addikt
hali ismét!
az természetes, hogy 4200+@2700Mhz-en everest stabilitásteszttel 56-58 fok evvel a hűtővel?
vagy nem feküdt fel rendesen a procira? -
mmdms
addikt
na ezt a tx2-t tényleg nevetségesen egyszerű volt feltenni...(939-re legalábbis)
és nagyon jó!!!
29-31 fok alapba, 4200+ 2,64-re húzva, és cask 780-on pörög a venti
na most tettem le arról, hogy a zalman a legjobb és egyben leghalkabb cpu cooler gyártója... -
mmdms
addikt
és 939-es foglalatra könnyű feltenni mint az AM2-re, vagy macerás mint az intelnél?
-
mmdms
addikt
válasz
BlackPriest #946 üzenetére
milyent?
-
mmdms
addikt
csás!
dobhatnátok egy linket ahol viszonylag olcsón lehet kapni (postaköltséggel) egy TX2-t
előre is köszi -
mmdms
addikt
az A8N-E lapom a gyári hűtőt szabályozza, pedig 3 tűs tuttommal, akkor elvileg a tx2-t is szabályozza nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest