Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
válasz
NeoExDeath #2426 üzenetére
Egyébként nagyon kellemes árban van ez a hűtő. Ár érték arányban biztos nagyon jó, de egy 8400 mellé megfelelő? Nekem a szempont hogy baromi megbízhatóan, jól hűtsön, beférjen, ne legyen hangos. Merem feltételezni hogy ezek mind igazak rá, csak már már meglepően jó árban van a többi 10 rugós csicsás hűtő mellett
8400e mellé tuti jó társ lesz, biztos sokkal jobb mint a gyári. picit szabályozva nem hangos, de a ventilátora megbízhatatlan fos. én pl már repedve kaptam meg, rázza a házat mint az állat. és idővel mind így jár. amiket én személyesen láttam azok így jártak
-
mmdms
addikt
-
mmdms
addikt
hali ismét!
az természetes, hogy 4200+@2700Mhz-en everest stabilitásteszttel 56-58 fok evvel a hűtővel?
vagy nem feküdt fel rendesen a procira? -
mmdms
addikt
na ezt a tx2-t tényleg nevetségesen egyszerű volt feltenni...(939-re legalábbis)
és nagyon jó!!!
29-31 fok alapba, 4200+ 2,64-re húzva, és cask 780-on pörög a venti
na most tettem le arról, hogy a zalman a legjobb és egyben leghalkabb cpu cooler gyártója... -
mmdms
addikt
és 939-es foglalatra könnyű feltenni mint az AM2-re, vagy macerás mint az intelnél?
-
mmdms
addikt
válasz
BlackPriest #946 üzenetére
milyent?
-
mmdms
addikt
csás!
dobhatnátok egy linket ahol viszonylag olcsón lehet kapni (postaköltséggel) egy TX2-t
előre is köszi -
mmdms
addikt
az A8N-E lapom a gyári hűtőt szabályozza, pedig 3 tűs tuttommal, akkor elvileg a tx2-t is szabályozza nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged