Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Egyébként nagyon kellemes árban van ez a hűtő. Ár érték arányban biztos nagyon jó, de egy 8400 mellé megfelelő? Nekem a szempont hogy baromi megbízhatóan, jól hűtsön, beférjen, ne legyen hangos. Merem feltételezni hogy ezek mind igazak rá, csak már már meglepően jó árban van a többi 10 rugós csicsás hűtő mellett

8400e mellé tuti jó társ lesz, biztos sokkal jobb mint a gyári. picit szabályozva nem hangos, de a ventilátora megbízhatatlan fos. én pl már repedve kaptam meg, rázza a házat mint az állat. és idővel mind így jár. amiket én személyesen láttam azok így jártak
-
mmdms
addikt
-
mmdms
addikt
hali ismét!
az természetes, hogy 4200+@2700Mhz-en everest stabilitásteszttel 56-58 fok evvel a hűtővel?
vagy nem feküdt fel rendesen a procira? -
mmdms
addikt
na ezt a tx2-t tényleg nevetségesen egyszerű volt feltenni...(939-re legalábbis)
és nagyon jó!!!
29-31 fok alapba, 4200+ 2,64-re húzva, és cask 780-on pörög a venti
na most tettem le arról, hogy a zalman a legjobb és egyben leghalkabb cpu cooler gyártója... -
mmdms
addikt
és 939-es foglalatra könnyű feltenni mint az AM2-re, vagy macerás mint az intelnél?
-
mmdms
addikt
válasz
BlackPriest
üzenetére
milyent?
-
mmdms
addikt
csás!
dobhatnátok egy linket ahol viszonylag olcsón lehet kapni (postaköltséggel) egy TX2-t
előre is köszi -
mmdms
addikt
az A8N-E lapom a gyári hűtőt szabályozza, pedig 3 tűs tuttommal, akkor elvileg a tx2-t is szabályozza nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)