Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
politomi
üzenetére
hát ha inteled van csak a tx2 marad. amd-re még találsz tx-et, de intelre már nem. Én úgy tudom a 4 tűs ventik is fordulatszámszabályzottak, csak nem lehet olyanfinoman, kis lépésekben szabályozni, mint a 4 tűset.
Különben meg 1800-as fordulat nem jelenti azt, hogy hangos
Ez függ a venti lapátaitól, illetve attol, amire ráfújja a levegőt. Én úgy tudom azért is lett egy kicsit ritkbb a Hyper-ekbe a kereszt borda, mert így halkabb a rajta áthaladó levegő.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- Be Quiet Pure Power 11 CM - 500W - BN297 + Garancia 2026.04.15-ig
- Seasonic Focus GX 750W Gold full modular
- ID Cooling Frozn A610 minden tartozékával, jótállással
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
Üzleti előfizetők hirdetései
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ez függ a venti lapátaitól, illetve attol, amire ráfújja a levegőt. Én úgy tudom azért is lett egy kicsit ritkbb a Hyper-ekbe a kereszt borda, mert így halkabb a rajta áthaladó levegő.