- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
válasz
Pingvin1985 #795 üzenetére
Ha bármit számít: nálem egy 6420-ason csücsül egy TX2, fix 5V-on kapja az áramot (asszem a zalman vga hűtőkhöz ilyen 5V/12V tápcsati van) és 3200-on teljes terhelés alatt 55-60 fok között van (nyáron) a procim. Magyarul még így leszabályozva is bőven pazarul teljesít!
-
éN79
addikt
Igen, valahogy filigránabbnak néz ki a TX de saját tapasztalatom szerint is jobban hűt. Volt AMD-s rendszereken mindkettő, volt inteles rendszereken ez is az is, de valahogy mindig a TX lett a végén, mert az lett a jobb, pedig én eddig mindig mindkettő hűtőt direkt 5V-on járatom, szóval ezen teljesítményen jobb számomra.
-
éN79
addikt
válasz
FragMaster #616 üzenetére
Nálam akkor volt ilyen, ha valamelyik felfogató nem volt rendesen beakadva, próbáld meg leszedni az egészet, és újra megpróbálni a felfogatást (amit én utálok rendesen, legalábbis az S775-ös rendszerét, mert az am2-es sokkal egzaktabb nekem).
-
-
éN79
addikt
válasz
szasanyi #121 üzenetére
Köszönöm neked és (Bundás)-nak is.
Szerencsére a lapon el van tolva a cpu blokk is (vagy nem szerencsére, a Ninja miatt), így gyakorlatilag a vízszintes síkban nézve ott van a procihűtő ház hutáljához közelebb eső vége, ahol a táp véget ér, függülegesen pedig van köztük kb. 8 centi, úgyhogy pont egymás mellett dolgoznak el, úgy tűnik. Míg így a memók felől szívhat be meleget és fölötte a táp melletti ''üres'' rész van, addig megfordítva gyakorlatilag szinte közvetlen közelről, a chip felől szívná el részben a levegőt, szinte hozzáérne a ventikeret.
[Szerkesztve] -
éN79
addikt
válasz
(Bundás) #118 üzenetére
Ninja otthon volt, de sejthető volt, hogy felakad a bordába, Zalmant akartam még venni, de az ugyebár nem volt nekik, maradt ez, bár ahogy nézem a Zalmi 9700-ese variálható a felfogatás iránya szerint, úgyhogy majd elgondolkodok egy olyanon, csakhát nem valami olcsó.
A táp alul szerelt egy 12-es ventivel. -
éN79
addikt
Na a Hyper TX-es guruk véleményét kérem ki, lusta vagyok most vesződni vele:
Az M2N32 LSI-n valami csodálatos oknál fogva úgy van kialakítva a felfogató keret, hogy
1: a Scythe Ninja-m nem fér fel
2: a Hyper Tx felfér, viszont ugyebár nem az elölről hátra néz elv alapján, hanem a lentről-fel, v. fordítva szerint.
Most éppen fentről lefelé, a VGA felé tolja a levegőt. A kérdés pedig ebből következik, vajon melyik irány a jobb szerintetek.
Ha megfordítom, akkor alatta ugyebár a VGA (tud fűteni némelyik becsületesen) és közvetlenül elötte minimális távolságra a lap egyik chipjének nagy réz bordája található, kellemes forrósággal párosítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- Óra topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest