Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xardas
tag
hello mindenki!
nekem kb 8 hónapja van egy tx2-sem amin ma láttam h elrepedt(érsd:maga ventilátor, két lapát közül indul a venti közepe felé majd ugy "fordul vissza " h két ill három venti letörne/repülne ha végig érne -meg persze szanaszét a venti másik része- de hál isten egyben van. továbba van rajta még egy repedés de az még sehol nem "nyílt meg"). ez csak érdekes mert tegnap a lapom(tegnap volt bios csere...) elkezdte 2600-2700-n járatni, borzalmas hangja volt ma szétszedtem és akkor meg láttam mi helyzet. csupán kiványcsivolnék h járt-e még rajtam kivül vki még igy, mert szerintem ennyi +RPMtöl nem kéne még adnia magát.
Jah és vki megtudná mondani h mennyi ennek a ventinek a CFM-je?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konteó topic
- Akciókamerák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). viszont a gari papírt nem tom hová tettem de asszem vszek rá egy 9cm-s glacialtech-s ventit. 19db~37CFM. nem is rosz. sztem...