Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KőkorSzaki
üzenetére
Szerintem köze nincs a pasztához. Mind mindenkinek, neked sincs fel rendesen. Nagyon nehéz 100%osan feltenni. Én 4x szedtem szét és raktam fel újra.
Amúgy nekem ugyan ez volt. Meleg volt mint a gyári hűtővel, már nem tudtam mire gondolni, hiába hiszed hogy fenn van rendesen, nincs
Szóval szerintem szed le rakd fel újra egyszer-kétszer. Nekem még az alaplapot is ki kellett szednem a házból, csak úgy tudtam rendesen felrakni.
Bocs KőkorSzaki nem neked hanem Xaero88-nak ment -
Na én harmadszorra is darabokra szedtem a gépem, felraktam újra, most teljesen jól van rajta. Meg is látszik, a hőfokok 0 terhelés alatt kb 45-46, full terhelés alatt 60-61fokra csökkentek! Köszi mindenkinek!
Azt tudom mondani, hogy aki soknak találja a procija hőmérsékletét rakja fel újra és újra, nem könnyű ezt a hűtőt felrakni. Én is azt hittem tuti jól van rajta, már bele is nyugodtam abba hogy 51-52 fok 0 terhelés alatt a proci, ami végülis annyira nem sok, de mégis probléma volt a felhelyezéssel. Tehát nekem Q6600 1,2250V VID alapfesz @ 3ghz 0 terhelés alatt kb 45-46, 100% terhelés alatt kb 60-61fok. -
Most összeraktam a gépet, fenn van az oldallap, tele van ventivel a házam, jól szellőzik, de ugyanannyit tud ez a hűtő mint a gyári. Rosszul lenne rajta?

-
Hi!
Q6600 3ghzen fut, most vettem rá a TX2-t. Simán net közben 52-53 fok. Nem sok az egy kicsit? A proci fölött közvetlenül a hőcsövek langyosak csak, kb 20-25 fokosak. Akkor lehet hogy még mindig rosszul van rajta? (Már régóta szenvedek
) A hőcsöveknek is 50 fokosnak kéne lennie nem? Köszi -
Hali!
Egy Cooler Master Hyper TX2 simán rámegy egy P35-DS3ra ugye? Nem akadályozza semmi?
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile 2
- Otthoni időjárás-állomás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval szerintem szed le rakd fel újra egyszer-kétszer. Nekem még az alaplapot is ki kellett szednem a házból, csak úgy tudtam rendesen felrakni.
besz*rás