- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
LorD_ARmES
tag
Nah megvan a TX3. Hullámvasutas hőcsőhöz ne vegyetek ilyen benyomós gyári pöckös hűtőt, mert meghajlítja a lapot. Jött egy Giga X48 ds5 meg egy CM TX3, de ahogy felraktam, az északi híd hűtője elemelkedett 1,5 mm-re, szóval mindenki óvatosan. Vagy hajlítani kell a csövön kicsit, vagy vegyetek inkább csavaros felfogatós hűtőt, amin lehet állítani a feszítő erőt a csavarokkal.
Bocs az offért, csak nem szeretném, ha elfüstölne pár komolyabb lap a parasztvakítós hőcsövek miatt. -
LorD_ARmES
tag
Nem akarok okoskodni, meg tudom hogy egyértelmű, de felrakáskor a lábakra tett nyilakkal ellentétes irányba kell csavarni koppig és utána belenyomni. A nyilag a levétel irányát jelzik. Nekem is ki kellett vennem a lapot és a lyukaknál alátámasztanom 3 ujjal, hogy be tudjam nymoni a pöcköket. Szerintem is direkt csinálták meg így, a súly miatt. Mivel így az alaplap hajlásszöge is nagyon sokat fog rajta, noha tényleg nem olyan vészes. Állóházban van, remélem ez a ~350g nem fog önállósodni. Felrakáshoz szerintem mindenképp ki kell venni a lapot!!!
Szerintem...
TX2 számadatokhoz: E2160 9x266 40 fok terhelve, 35 üres, szoba 20-22 fok között. -
LorD_ARmES
tag
válasz
TazLeacher #1232 üzenetére
Én is vettem egy TX2 t, Gigabyte p35c ds3r re akartam felrakni, de nagyon hajlik a lap alatta. Neked is felhajlítja a lapot? Ki kellett szednem és csak úgy tudtam benyomni a 4 lábat. 1-2 tized milivel rövidebb a lába mint a gyári intelnek, ez okkal van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest