Hirdetés
- iPhone topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Elkezdtem összerakni az új konfigot és vettem egy Cooler Master Hyper TX2 hűtőt. Nos, ez az ''Easy Installation'' valószínüleg valami félreértés lehet, mert az Asus M2N32-SLi Deluxe alaplapomra keserves kínszenvedés árán tudtam csak ráerőszakolni. Nem tudom, hogy ki használ ilyen hűtőt ezen az alaplapon, de elég rendesen hozzáér az eleje az egyik gyári hűtőbordához, kicsit le is horzsolt belőle. Úgy tettem fel, hogy háttal legyen a memória foglalatoknak, mert úgy egyáltalán nem lehetne beletenni a memóriákat, de mivelhogy a hátulján van egy légterelő, az első két foglalatba szerintem így se fog sikerülni, legalábbis nagyon úgy tűnik. Az alaplap használati utasítása meg azt írja, hogyha 2 memória modult használok, márpedig kettőt fogok, akkor a jobb teljesítmény érdekében az első kettőbe kellene beletenni, nem a hátsó kettőbe. A memóriákat még nem vettem meg, így lehet, hogy az egész alaptalan, de egy régebbit megpróbáltam beletenni az első foglalatba és nem nagyon sikerült. Itt van két kép, levettem a minőségüket, elég rosszak, de remélem a lényeget ki lehet venni belőlük. Szóval a sárga foglalatokat foglalja el a felettük lévő légterelő.
A második kép jobb:
[link]
[link]
Előfordulhat, hogyha megveszem a memóriákat, akkor le kell szedni, előbb belerakni a modulokat, visszatenni és rendben lesz?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gyúrósok ide!
- Borderlands 4
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Cooler Master MASTERLIQUID 360L CORE vízhűtés eladó /Garanciás/
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid Lite 240 INGYEN FOXPOST
- EVGA 850 G2 Moduláris tápegység
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest