Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destr4ct
aktív tag
Erre jelenleg nincs azonnali, kész megoldás. De egyébként rajta vagyok a témán. Ha keresgetsz erre-arra, akkor láthatod, hogy a leggyakoribb leírás szerint a /system/framework/framework-res.apk-ban kell módosítani egy bool változót. Ezt már próbáltam, és nincsen hatása. Valószínűleg még más rendszerfájlokat is kell módosítani.
-
saelin
veterán
Ha jól értelmezem a neten lévő hozzászólásokat, akkor... minden speed tulajnál előfordul ez a töltési hiba? Ha igen, kérdem én:
Mit vizsgáltak be ezen németországban? Semmit.Direkt vártam a 70dci vásárlásával, mert kinézetre és még pár pluszban a speedet tartottam jobb választásnak. Erre ilyen bugyuta hibával (ha tényleg tesztelték, ez secpec alatt kiderült volna) elrontják az egészet. Kíváncsian várom ezt hogy orvosolják. Minden eddig megvásárolt készüléket visszavesznek és egy újra cserélik? Brr... Az eladók megint örülni fognak.
-
Rodzser Mór
senior tag
Köszi a választ! A többi infónak is örülök.
Felesleges kinai progi van rajta? Meg a Google Play jól muzsikál?
Mennyi idő kell az akksi feltöltéséhez? Persze függ attól, hogy milyen szintig volt merítve.Az a kihasasodó képernyő zavarja az olvashatóságot vagy az érintésérzékenységet? És hány mm-t dudorodik ki?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Filmvilág
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szia. A wi-fi képessége milyen? Fülhallgatóval milyen a hangja? Köszi