- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple Watch
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaNbEaRo
tag
Belefutottam az első problémámba a tabbal kapcsolatban. Amikor páran jelezték hogy probléma van a hdmi minőségével stb, akkor én is kipróbáltam de nekem megfelelt. Később egy monitoron próbálva nem akart menni a dolog, csak néha ugrott be a kép egy pillanatra. Azt hittem hogy a kábel a rossz de a tvn ezután is gond nélkül ment. Ma viszont ismerősömnél teljes kudarc volt. Amint rákötöttem a tvre, a tab teljesen belassult, minden érintésre kb 6-10 másodperc alatt reagált. Ez az állapot fennmaradt a hdmi leválasztása után is. Újraindítottam, újra próbáltam, ismét belassult, majd egy idő után kapcsolt magától. A teljesség érdekében meg megpróbálom másik kábellel is. Remélem megoldódik mert más bajom nincsen a tabbal, a hdmi viszont számomra erős érv volt a vásárlásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- 10 db Apple Ipad 6 - 32Gb - A1893 (Nagyobb tétel rendelhető - 22.000Ft / db ártól )
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest