Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dadmike
tag
válasz
Gali199qd
üzenetére
én anno a kingroot-al rootoltam meg ezt a telóm. http://www.apkmirror.com/apk/kingroot-studio/kingroot/kingroot-4-5-0-release/kingroot-4-5-0-android-apk-download/ . rendszer ügyben nem tudok segiteni mert nem is lehet rárakni semmiféle más firmware-t. cwm-et tudtam rárakni hogy ne a gyári recovery legyen rajra,de más rom nem jó hozzá,mert driver hiányában nem fog működni a teló és téglát csinálsz belőle.
-
dadmike
tag
válasz
Gali199qd
üzenetére
az enyém sem volt már garis anno,bőven 1év letelte után vittem be a szervizbe,és szó nélkül csináltak rajta szoftverfrissitést. ugyan ugy maradt 4.4.2kitkat csak build számom lett decemberi. én anno a 220volt webáruházból vettem a telót,semmi gond azzal hogy te meg az edigitálba vetted. csak szépen be kell sétálni a kelenföldi út 2höz és garin kivül megcsinálják szépen neked. meg is lehet várni mert kb. 20perc mulva ki is adják az ajtón a telcsit.
-
dadmike
tag
válasz
Gali199qd
üzenetére
Csaó! saját magad nem tudsz szoftvert frissiteni a cc telókon. csak a cc-nek van hozzá célszoftverjük,ezt a fissitést dijmentesen megcsinálják ha elviszed hozzájuk a szervizbe. 5500as esetén a 4.4.2 kitkat a legújabb rendszer,annál jobbat nem fognak neked ők sem feltenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest