Új hozzászólás Aktív témák
-
flatron11
csendes tag
Sziasztok!
Compaq DeskPro ep/sb szériájú gépbe milyen elem kell?Nagyon sürgős lenne!
A választ előre is köszi! -
zso73
veterán
Erre gondoltam én is! Nem jó szabványú a vidkardhoz a lap! De eddig műxött. Nemrég tette valaki fel az XP-t a gépre, és azóta valamiért ezt adja elő! Az én Ati 9000 Pro-m is uazt a jelenséget produkálja! Néha elindul a lapban, néha nem! A 4MX440 műxik az én lapomban, mint a kisangyal! DE EDDIG, Hogy a bánatban ment?
Ez rejtély! Most meg azt találgatta a tulaj,hogy a SCSI kártya miatt......De a belerakás előtt is csinált nekem ilyet!
Én úgy tudom,hogy a BX csipszet max GF2 GTS-t,és Ati 7000-est eszik.
-
-
zso73
veterán
Minden probléma megoldva!!!!
Jó kis szívás volt a 4MX 440-el! IRQ-t kellett váltani a bioszban, hogy elinduljon a lap! Az S3Trio- val nem volt gond! Másik kezelő progit kellett letölteni.
A segítséget köszönöm!!!!
Ja: Részemről törölhető a topic!!!!
[Szerkesztve] -
bcs
aktív tag
kb. 20 mp alatt megvolt:
Bővebben: link -
zso73
veterán
Beléptem a bioszba, beállítottam a Proci szériaszám támogatást. Restart és csak síp! Valamilyen konfig lemezt hiányol! Nem tettem be a lemezt a változások elmentésére. Tud valaki segíteni!!!! A mélcímemre lehet küldeni a progit. A segítő válaszokat ide kérném!! Plíííz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Mass Effect
- Crohn betegség
- További aktív témák...
- DDR4 RAM modulok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest