- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Zoo
őstag
Topik, nyílj meg!

Volt idő, mikor számomra a mennyország kulcsát jelentette, egy palack Tequila. Aztán ahogy idősebb lettem, volt szerencsém a Vodka különböző válfajaihoz, váltottam házi pálinkára, illetve boltban kapható pálinkánkra, majd végül kikötöttem a Cognacnál. Egy kedves barátom jóvoltából jutottam életem első Martell VS cognacjához, melyet igen nagy élvezettel fogyasztottam el, kedvenc Apósom társaságában.
Ekkor kinyílt egy eddig általam nem ismert új világ, új dimenziók.
Mindenkit a kulturált italfogyasztásra biztatnék, a kevesebb néha több.
A cognac egy műfaj, egy zárt világba enged bepillantást, egy régi tradíció, melyet most már bárki élvezhet, már akinek ilyesfajta igénye akad.
Elkezdett érdekelni a cognac története, a kóstolás menete, az érlelési idők, a felhasznált szőlő fajták, a tölgyfahordó típusai, egyszóval minden.
Hasonló rajongásom alakult ki, a brandyk, és azon belül a Metaxa irányában, 12*-tól felfelé, egy igen finom blendet kóstolhat a vásárló.
Ami nekem egyenlőre a csúcs, a Metaxa private reserve, melyet jelenlegi keverőmester, Constantinos Raptis kevert tökéletesre, aki 1992 óta a Metaxa ház vezető keverőmestere.
Jelenleg épp az országban kapható legolcsóbb, XO minősítésű cognac várja a karácsonyt, hogy megkóstoljuk a családom társaságában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RENNSPORT
- EAFC 26
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest