Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Zoo
őstag
Topik, nyílj meg!

Volt idő, mikor számomra a mennyország kulcsát jelentette, egy palack Tequila. Aztán ahogy idősebb lettem, volt szerencsém a Vodka különböző válfajaihoz, váltottam házi pálinkára, illetve boltban kapható pálinkánkra, majd végül kikötöttem a Cognacnál. Egy kedves barátom jóvoltából jutottam életem első Martell VS cognacjához, melyet igen nagy élvezettel fogyasztottam el, kedvenc Apósom társaságában.
Ekkor kinyílt egy eddig általam nem ismert új világ, új dimenziók.
Mindenkit a kulturált italfogyasztásra biztatnék, a kevesebb néha több.
A cognac egy műfaj, egy zárt világba enged bepillantást, egy régi tradíció, melyet most már bárki élvezhet, már akinek ilyesfajta igénye akad.
Elkezdett érdekelni a cognac története, a kóstolás menete, az érlelési idők, a felhasznált szőlő fajták, a tölgyfahordó típusai, egyszóval minden.
Hasonló rajongásom alakult ki, a brandyk, és azon belül a Metaxa irányában, 12*-tól felfelé, egy igen finom blendet kóstolhat a vásárló.
Ami nekem egyenlőre a csúcs, a Metaxa private reserve, melyet jelenlegi keverőmester, Constantinos Raptis kevert tökéletesre, aki 1992 óta a Metaxa ház vezető keverőmestere.
Jelenleg épp az országban kapható legolcsóbb, XO minősítésű cognac várja a karácsonyt, hogy megkóstoljuk a családom társaságában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest