- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
Guargumi
üzenetére
Azért mielőtt elrohannál memóriát vásárolni, jobb ha tudod, hogy a játék kb. 2GB memóriát fogyaszt, legalábbis nálam ULTRA beállítások mellett. Persze nem vizsgáltam meg a dolgot minden körülmények között, csak betöltöttem egy pályát és egyszerűen megnéztem a feladatkezelőt. Így néz ki nálam:
Mivel eleve van 8 GB RAM-od amennyiben nem zabáltatod fel a játék hátterében, pl. 50 füllel megnyitva hagyott böngészővel, stb. elég kell, hogy legyen. Én inkább a Replay file mentésére gyanakszom ami lagolást okozhat, főleg egy hagyományos, főleg töredezett winchesterre ami a korábbi részek ehhez hasonló helyre követtek el, így feltételezem ez a rész is: c:\ProgramData\Codemasters\F1 2017\
Eléggé hasonló HW-el (i5 3470/GTX 960 4GB/8GB RAM) rendelkezünk de nálam nem jelentkezik a jelenség, de lehet, hogy azért mert nálam SSD-re történik a mentés, persze nem tudom, hogy neked milyen HDD-d van. Ha SSD-n van a C meghajtód akkor passz, ha nem akkor próbáld töredezés mentesíteni a winchestert és/vagy tedd írásvédetté a Replay fájlt amit korábban valami hasonló néven lehetett megtalálni "replay.pbf " Ez utóbbit már nem próbáltam ki, hogy tényleg ez a neve és, hogy tényleg itt található e, ezért javaslom játék közben egy ALT+TAB-ozás után inkább keress rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560 1600 Garancia 19 hónap
- Garanciális páros : GIGABYTE B550M AORUS ELITE Alaplap + AMD Ryzen 7 5700X3D
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8GB GDDR6 Videokártya
- Cooler Master MasterBox Q300L black
- Dell Latitude 5400 i5 8365u/512SSD/8GB/Magyar billentyűzet
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs