Hirdetés
- Yettel topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Van, aki G27-tel játssza ezt a hulladékot?
Mit kell állítanom, hogy ne legyen annyira érzékeny a kormány? Nem találtam a játékba semmit, ahol a kormány érzékenységét lehetne állítani.A játékról: még így nem kényelmes beállításokkal is elmondhatom, hogy csalódás az egész. Már amikor először kipróbáltam, akkor elborzadtam ettől az elmosódott grafikától, aztán ez az érzés egyre jobban erősödött. Undorító ez az effekt, és nem értem, hogy mi értelme van, hogy semmi nem éles

Aztán néha gondol egyet, és meg-meg akad a kép. Roppant idegesítő, főleg a kanyarnak a közepén.
Ezt a játékot nem lett volna szabad kiadni ebben az állapotban. Ez így pénzt nem ér, mint ahogy az előző részek se értek túl sokat.
Meddig fogja még a Codemasters évről évre ezeket? Jó lenne már valami másik csapatnak csinálni, mert ez így nem jó.
Nem vártam sokat, de még azokat a minimális elvárásokat is sikerült alulmúlnia...
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest