- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Újra elérhető az Android 17 Beta
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
válasz
KaraDani
üzenetére
Azt még ki kell kísérleteznünk, hogy jutunk túl legjobb helyzetben a Melbourne-ön, mert mi mindenképpen LRW-el akarjuk tolni a Coop-ot, és remélem a Malájtól már nem lesz ilyen fennakadás!

Én fura mód a korábbi évadoknál tapasztaltam akadást, most folyamatos nálam állandóan.
Viszont a haverom kicsit panaszkodik, hogy néha kb 15fps-el játszik...
Nálam kicsit combosabb a gép, de nem hiszem, hogy köze van hozzá, nem tudom mi lehet.Kormány dologról meg annyit, hogy ilyen arcade szintű autósokhoz még az én G25-öm is túl komolynak hat sztem. Bár nyílván műterheléses kormányokkal jobb a vezetési élmény, de relatíve gyorsabb attól nem lesz senki, hogy drága a kormánya! Egy belépő szintűvel is ugyanúgy lehet szép időket menni, ha vkinek jók az adottságai, és versenykormánnyal is lehet bénázni, ha vki gyenge, mint a harmat!

Új hozzászólás Aktív témák

- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Iqos cigaretta
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Lexus, Toyota topik
- ZIDOO médialejátszók
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256GB 14,6" // ÚJSZERŰ // 100%-os AKKU
- Razer Blade 14 Mercury 3070Ti-Ryzen 9-6900HX-14"-1440p-165Hz-QHD-16GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Eladó Nintendo Wii
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest