Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dragonfx
    veterán

Két gumival, egy kiállással :) Lágyon rajt, és egy csere keményre.
    Valószínűleg a gép nagyobb gumikopással "bünteti" a segítségek bekapcsolását. Nálam TC és az ABS is ki van kapcsolva (fék segítséget sose használtam). Meg hát billentyűzettel elég nehéz rendesen kigyorsítani és fékezni. A gumikímélő vezetéshez ennél a résznél szerintem elengedhetetlen a kormány... :U

Valószínűleg azért engedi csak a szárnyakat állítani verseny előtt, mert a Parc Fermé opció be van kapcsolva. Ekkor az időmérőn végrehajtott beállításokat a verseny előtt már nem lehet módosítani.

Barcalaci eszméletlenül gyors, ne hozzá mérd magad ;) Meg ez online idő, ami nem mindig egyezik meg az offline köridőkkel. (Ezzel persze nem Barcalaci érdemeit szeretném kisebbíteni, hanem csak arra mutatnék rá, hogy az online és az offline időket nem célszerű összehasonlítgatni.

igen erre gondoltam a TC.t megprobálom kilőne.hehe nem is néztem van olyna hogy abs. :C
    esetleg esp? ;]
    ja akkor tudok csak sporolni ha ezeket kilövöm?

parc fermé opcio??az hol van?
    qvalira csak egy csík van balra jobb 2-2 valami downforce.se gumi se fuel mennyiség semmi... :U
    versenyre lehet ugye a quick race setitngsebe hogy wet avgy dry car setup.illetve ezt downforce.t 1-10ig kb.de csala frontot.
    a többi szürke fuel emnnyiség és 70 körrevvan belőve dekifogy 18 alatt én ezt nem vágom... :U
    ezeket mikor hogy hol tuom állitani?mit kapcosljak be vagy ki?

jo ok vannak pengék mindenhol pláne aki kormánnyal nyomul....

Új hozzászólás Aktív témák