Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Danecay

addikt

válasz scampolo84 #440 üzenetére

Nos, úgy gondolom, hogy a "billentyűzet huszár" közel sem olyan személyeskedő és sértő mint a tahózás. Mindazonáltal a kifejezés alatt azt értem, hogy saját meglátásom szerint egy autós játékot leginkább kormánnyal jó és élvezetes játszani, nem pedig billentyűzettel, ami még inkább igaz hogy ha az ember több féle fajta autós játékkal játszik, netalán még preferálja ezt a játékstílust! Persze mindenkinek szabad akarata, hogy mivel játszik, de mivel számomra egy autós játékot, tök logikusan alapértelmezetten kormánnyal kellene játszani, ezért, kicsit bosszant, hogy mégis a semmi összeget rá nem fordító, ahogy utánam is írták, nagy százalékban warezoló játékosok szájízére szabják a játékot, miközben én ugyan úgy fizettem érte mint a billentyűzetes játékos, rosszabb verziót vázolva, én legalább fizettem érte :(

Furcsa, hogy vadidegenként, számodra teljesen ismeretlenül, böfögő G27-es tulajdonosnak minősítesz, csak tudnám mi alapján! Ki kell, hogy ábrándítsalak! Kb. 6 évig egy Ligitech Formula Force GP-vel nyomtam, amit manapág használtan kb. 3000-ft-ért be lehet szerezni, 5 éve, pedig egy Driving Force Pro tulajdonosa vagyok, ami árkategóriában messze nem vetekszik egy G27-el. Nos ezért vagyok egy kicsit pipa, amikor olyan játékosok igényéhez igazítják a játékot, akik autós játék lévén 3000 Ft-ot (durván kb. 3 doboz cigi, pár sör, vagy egy beugró árát) sajnálnak egy több évre szóló, több játékhoz használható vezérlőre, de legyen 5000 Ft és akkor már egy Driving Force EX-et vesz. Ezekkel ellentétben ott vannak akik megspórolják egy akár komolyabb vezérlő árát, akik más mentalitást és igényt (többnyire sokkal korrektebbet) támasztanak egy játékkal szemben, akiknek ellentétben a billentyűzetesekkel, magasról van téve a fejükre.

Új hozzászólás Aktív témák