Hirdetés
- Bemutatta a MediaTek a Dimensity 9500s és 8500 chipeket
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
scampolo84
üzenetére
Nos, úgy gondolom, hogy a "billentyűzet huszár" közel sem olyan személyeskedő és sértő mint a tahózás. Mindazonáltal a kifejezés alatt azt értem, hogy saját meglátásom szerint egy autós játékot leginkább kormánnyal jó és élvezetes játszani, nem pedig billentyűzettel, ami még inkább igaz hogy ha az ember több féle fajta autós játékkal játszik, netalán még preferálja ezt a játékstílust! Persze mindenkinek szabad akarata, hogy mivel játszik, de mivel számomra egy autós játékot, tök logikusan alapértelmezetten kormánnyal kellene játszani, ezért, kicsit bosszant, hogy mégis a semmi összeget rá nem fordító, ahogy utánam is írták, nagy százalékban warezoló játékosok szájízére szabják a játékot, miközben én ugyan úgy fizettem érte mint a billentyűzetes játékos, rosszabb verziót vázolva, én legalább fizettem érte

Furcsa, hogy vadidegenként, számodra teljesen ismeretlenül, böfögő G27-es tulajdonosnak minősítesz, csak tudnám mi alapján! Ki kell, hogy ábrándítsalak! Kb. 6 évig egy Ligitech Formula Force GP-vel nyomtam, amit manapág használtan kb. 3000-ft-ért be lehet szerezni, 5 éve, pedig egy Driving Force Pro tulajdonosa vagyok, ami árkategóriában messze nem vetekszik egy G27-el. Nos ezért vagyok egy kicsit pipa, amikor olyan játékosok igényéhez igazítják a játékot, akik autós játék lévén 3000 Ft-ot (durván kb. 3 doboz cigi, pár sör, vagy egy beugró árát) sajnálnak egy több évre szóló, több játékhoz használható vezérlőre, de legyen 5000 Ft és akkor már egy Driving Force EX-et vesz. Ezekkel ellentétben ott vannak akik megspórolják egy akár komolyabb vezérlő árát, akik más mentalitást és igényt (többnyire sokkal korrektebbet) támasztanak egy játékkal szemben, akiknek ellentétben a billentyűzetesekkel, magasról van téve a fejükre.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- iPhone topik
- EAFC 26
- Bluetooth hangszórók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest