- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Hehh,még ezen a videón kívül is hasonló értékekkel játszottam bármilyen gamet,azok bezzeg zökkenés mentesen mentek mint Fraps alatt,és anélkül.A másik:A játékot kipróbáltam full lowon.Ezen a pályán 30-40 FPS-el ment Fraps nélkül.Fraps-al:18-20.Kérdem én:Ez mi?Annyira meg van hozzá a gépem,hogy közepesen el is vigye,felvétel alatt IS!Ugyan ebből a játékból már készítettem felvételt,akkor még a 3.4.7-es Fraps-al.Az alatt egész jól ment,és lehet vissza is térek rá.Itt amúgy nem a játéknak kell gépigény,hanem a Frapsnek.És épp ez a probléma,hogy Frapson kívül más jó felvevő progi nincs.Én eddig nem találtam.Az MSI-s cuccal kíméljen engem mindenki!Elég sok felvevő programot teszteltem már,de Frapson kívül jobb nincs,ami szomorú.
Példa:[link]
Nem teljesen azonosak az értékek,sőt,még rosszabbul is ment,de nem esett be 3 FPS-re a játék!Nah ezt hogy?
(3.5.9-es Fraps-el lett felvéve a játék.)
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(3.5.9-es Fraps-el lett felvéve a játék.)