- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple Watch
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratam23
aktív tag
Hát nagyon szokatlan de egyben élvezetes is.. Sok gyakorlás van még előttem..
Egy Thrustmaster Ferrari GT Experience-t vettem 2 év gari van még rá és 9ezer volt. Kezdésnek megteszi.. Tény h kormánnyal sokkal keményebb a vezetés, most azt nem tudom h csak így az elején mert még szokatlan vagy ha belejövök is ilyen lesz. Videót majd szerdán csinálok egy funracen mert most nincs itthon a nagy winyóm.
Új hozzászólás Aktív témák

- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Crimson Desert
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen routert?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Analóg fényképezés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Magyar Core I9 Dell Precision 7560 (Core I9 11950h 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- Új bontatlan ASUS ROG Keris II Origin vezeték nélküli gamer egér Fehér
- PHILIPS 245E1S
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Xiaomi 17 Ultra Starlit Green 512GB használt karcmentes garancia 2029.03.05.-ig + Photographer Kit
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy Thrustmaster Ferrari GT Experience-t vettem 2 év gari van még rá és 9ezer volt. Kezdésnek megteszi.. Tény h kormánnyal sokkal keményebb a vezetés, most azt nem tudom h csak így az elején mert még szokatlan vagy ha belejövök is ilyen lesz. Videót majd szerdán csinálok egy funracen mert most nincs itthon a nagy winyóm.