- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
Uraim,

köszönöm mindenkinek az esti gamet!

Valóban, pár embernek van még mit tanulnia a korrekt versenyzésről, Fair-Play-ről...
W2W kismedvee (vagy ki) nem tudom, honnan jött, de érdekes a versenyszelleme... 
Pepi, sajnálom az ausztrál rajtot, nem tudtam elkerülni az ütközést, hátulról jól megtolt valaki és már csak magatehetetlenül csúsztam vissza a pályára...

Steady, BIG RESPECT, veled mindig egy élmény a versenyzés!!!

werszomjas, a hockenheim-i befutó brilliáns volt, épphogy meglettél...

sith7, kicsit jobban figyelhetnél, ha körhátrányban vagy... úgy toltál le a pályáról, mintha pozició-harcban lettél volna...

Hockenheim video megvágva - bocsi a minőségért, nem volt kedvem effektekkel sz@rakodni...
Szerk.: A 10. körben érdemes megfigyelni az "Illegal Overtaking"-et... az első kerék kicsit lement a fűre...

Új hozzászólás Aktív témák

- Battlefield V
- Formula-1
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- VR topik
- Apple MacBook
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

W2W kismedvee (vagy ki) nem tudom, honnan jött, de érdekes a versenyszelleme...