- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventru
tag
válasz
Trihorn
üzenetére
Hát mit mondjak Vixen?
nem is csodálom ezek ott üridők
de nem szeltél nem csíptél meg sehol semmit? Mondjuk Barszelónában nekem sem jelzett szelést pedig csipkedtem elég rendesen gondolom a játék határain belül és nekem sem adta meg,de viszont ha rendesen végig zötyögtem akkor megadta. Szerencsén múlhat? nem tudok mit mondani........annyi biztos ,hogy pazar időket mész!!! 
Új hozzászólás Aktív témák

- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Otthoni időjárás-állomás
- Házimozi haladó szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Crimson Desert
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux felhasználók OFF topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-13700 vennék!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 i7-11G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- iPhone 12 64GB 100% (3hónap Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem is csodálom ezek ott üridők
de nem szeltél nem csíptél meg sehol semmit? Mondjuk Barszelónában nekem sem jelzett szelést pedig csipkedtem elég rendesen gondolom a játék határain belül és nekem sem adta meg,de viszont ha rendesen végig zötyögtem akkor megadta. Szerencsén múlhat? nem tudok mit mondani........annyi biztos ,hogy pazar időket mész!!!