Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice!?
őstag
válasz
puttputt
üzenetére
ott még nem jártam idén elv. gondolom szingapúr után jön.

viszont ez nem is vészes annyira. így, hogy megtettem jó pár kört, kezd kitisztulni, hogy hol mennyire lehet kihasználni a pályát.
látom te is 20%-on mész.
azt bírom még, hogy a 2. helyen levő jön utánam mintha muszáj lenne, a többi meg le van maradva már az első körökben eléggé.
mephi666: akkor belefér. én ha olyan pálya van, amit utálok, ráadásul még a körülmények sem kedveznek, akkor "leszarom", és nullázok, csak, hogy menjen tovább.

amúgy azt hittem, hogy nehezebb lesz az ai legend ellen versenyezni.
-
mephi666
nagyúr
válasz
puttputt
üzenetére
nekem is bejött
amikor beszereztük a játékot, először tt-ban próbáltuk egymás ellen és utáltam... múlt héten viszont félve álltam neki az új gamepad-del, de nagyon feküdt... meg is szerettem valamennyire... sajnos a toro rosso-val nem bírtam vettel-t lenyomni, de a második helynek is örültem... ma szerintem végigszenvedem monaco-t (betlire jó leszek maximum), aztán üdülök törökországban egyet
...nagyon szeretem azt a pályát... jó széles és öröm rajta száguldani monte carlo keskeny utcái után... pontokkal végülis jól állok: 5 első hely után befér egy 0-zás bőven...
Új hozzászólás Aktív témák
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Windows 10
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Iqos cigaretta
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hobby elektronika
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Napelem
- További aktív témák...
- Szolid Gamer PC Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

amikor beszereztük a játékot, először tt-ban próbáltuk egymás ellen és utáltam... múlt héten viszont félve álltam neki az új gamepad-del, de nagyon feküdt... meg is szerettem valamennyire... sajnos a toro rosso-val nem bírtam vettel-t lenyomni, de a második helynek is örültem... ma szerintem végigszenvedem monaco-t (betlire jó leszek maximum), aztán üdülök törökországban egyet
...nagyon szeretem azt a pályát... jó széles és öröm rajta száguldani monte carlo keskeny utcái után... pontokkal végülis jól állok: 5 első hely után befér egy 0-zás bőven...