Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, engedjétek meg hogy beszámoljak az öt perccel ezelőtt szerzett élményeimről:
Carrier Mód, Sauber, Hard a nehézség, és minden segítség kikapcsolva, kipörgés gátló is.
Practice, Q1, Q2, Q3 megnyerve, jön a verseny, 10 körös lesz, és mivel a lágy gumikkal futottam a jobb időt Q3-ban így azzal kellett kezdenem a versenyt. Megjegyzem már a Q3 2. körében kaptam egy defektet(bal hátsó)...Jön a verseny, első helyről indulok, sikerült is kiautóznom egy kis előnyt, úgy volt tervezve hogy 3 kör a lágyon, és utána 7 a kemény keverékű gumin... ez mind szép és jó...
de a 3. körben a 2. kanyar után jött egy defekt, jobb első kerék, nem tudom miért, nagy nehezen beevickéltem a boxba
és ami feltűnt hogy a defektes kereket sokkal lassabban szedték le! +1
vissza a versenypályára, mindenkit visszaelőzök az 5. körre, de a 8. körben ismét defektet kaptam, most a jobb hátsót érte, de szerencsére volt annyi előnyöm, hogy két kört végig autókázzak defektes kerékkel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Normális az ennyi defekt
Mondjuk a rázókat használom szorgosan 
Új hozzászólás Aktív témák
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondjuk a rázókat használom szorgosan