- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
elkezdtem a vb-t torro rossoval, extreme fokozaton, 30%-os távval
a kezdetei sikereknek köszönhetően vezetem a tabellát, de 3-4 futam óta csak a 4-5. helyekre tudok bejönni, persze csak akkor ha tökéletesen kijönnek a futamok. időmérőkön örülök hogy 8-ban vagyok... szerencsére rajt után elég 1-2 autót le lehet vadászni, de a két red bull mindig meglóg, versenytempóban 1-1,5 secet adnak körönként. minden versenyen hozzák a webber-vettel 1-2-t... én meg lepkézek hogy tudjak tartani legalább egy mclarent..
a fejlesztések automatikusan beépítésre kerülnek, vagy nekem kell manuálisan fejleszteni a verdát? mert ezt az opciót nem igazán értettem a játékban, nem tudtam a meglévő fejlesztéseket 'beiktatni'.. szal fogy az előny keményen, persze ebben az is benne van hogy pit limiter bug miatt dnf-el zártam a valenciai futamot...jelenlegi standing: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest