- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomics
addikt
Amugy olyan problemam is van, hogy ujrainditas utan neha nem indul ujra a gep, kattog a vinyó, reset gomb utan mar elindul, de a bios beallitasok kitorlodnek, minden defaulton van, ujra be kell allitgatni mindent...ez nem lehet hogy a codegen miatt van? vagy a noname alaplapom szar? (adataimnal ottvan pontosan a neve)
-
Tomics
addikt
Felmerült még 1 probléma...A monitor tápdugóját hova fogom dugni?
az ujabb tápok és a chieftec tápok képeit elnézegetve csak 1 helyet látok, ami a gép tápkábeléhez van... -
Tomics
addikt
Naigen csak én vidéki vagyok, de itt is van 1 elég korrekt bolt, csak lusták voltak januártól a hpjukra új árlistát feltölteni...valszínű onnan veszem, majd holnap beszámolok mit sikerült intéznem
Bővebben: link -
Tomics
addikt
bluefish honlapján...
-
Tomics
addikt
holnap veszek helyette másikat, csak nemtom még milyet...15k-m lenne rá, de a chieftec 420-as 20-22k...a 360as meg nemtom elég lesz e majd akkor is mikor uj videokarim lesz (az 15k)
-
Tomics
addikt
Hát ha nem vagyok itthon akkor b*szhatom...ez a nagy szerencsém
-
Tomics
addikt
köszi a gyors válaszokat
-
Tomics
addikt
Ma délelőtt, kb 3-4 óra géphasználat után, arra lettem figyelmes, hogy nagyon büdös, égett szag jön a gépem felől...mit ad isten, megérintettem a gépház tetejét, tűzforró volt...gyorsan kikapcs, áramtalanít, szétszed, és a tápből jött az az iszonyatos bűz, ami mellesleg egy Codegen 300 Wattos, kb fél éves csoda (Sulinet+Tesco rulez...)
Megvártam míg lehűlt, port kifújtam a ventiből, viszadug, kipróbál, venti pörög, semmi gond...na mondom ez király...aztán most este ujra gép bekapcs, kb tíz perc után ugyanez a probléma...most megint megy, kb 20 perce és semmi gond...
már észrevettem régebben is hogy elég csúnya hangja van a táp ventijének...
lehet rajta vhogy segíteni? vagy egy új tápot vegyek bele? nem akarok sokat áldozni rá, kb 10k lenne rá...
ja a konfigom: P4 3 Ghz, 512 ram, geforce4mx440 (majd a közeljövőbe akarok egy radeon 9800-at vagy egy geforce 6600-at), NEC dvd író, 1 vinyó, semmi extra....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távcső topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen autót vegyek?
- OLED monitor topik
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen monitort vegyek?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest