- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
guni
tag
Sziasztok!
Egy 1800-as Atlonom van meg egy korban hozzáillő Epox lap. Két cd-rom, meg egy vinyó és persze 300W-os codegen táp, ami kb egy éves. A masinát használtan vettem és akkor már csinálta, hogy sokszor csak többszöri reset nyomogatás után volt hajlandó elkezdeni a bootolást. Mivel az alaplapon több kondinak is fel volt/van púposodva a teteje, meg ha a gép épp nem indul és ott hagyom pár percre akkor utána már a követlező resetre mindig elindul, ebből arra következtettem, hogy az alaplap kondijai a ludasak. De most hogy ezt a topicot olvasom elgondolkodtam, vajon lehet hogy a tápom szar? Egyébként újabban többször is előfordult, hogy egyszer csak fogta magát a gép és megállt, nem reagált semmire sem. /teljesítménytől függetlenül olyan is volt hogy egyedül egy opera futott rajta/ Sőt néha olyan is van, hogy ha ilyenkor resetet nyomok és bootolás után egyből újra fagy. Ez is a táppal lehet kapcsolatban?
THX: Guni
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3646, 94% Akksi
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Logitech MX Anywhere 3 egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest