Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
szerintem korlátozódjunk a másik topicba ha már úgyis csak te írsz nekem

-
krokk
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
eladom hétvégén mindenképp egy olyan gépbe ahol csak 1 vinyó lesz meg egy cdolvasó és ennyi nagyjából szóval oda talán jó lesz ez a 300as.
amúgy egy hitachi meg egy maxtor.
de még mindig nem vágom hogy milyen hibát tud okozni a vinyóban... pl ha állandóan túl van terhelve mert vszínű nálam az volt...
az hogy bootolásnál kiakadt és szines karakatereket rajzolt ki függőlegesen a képernyőre az ilyen hiba lehet?... -
krokk
senior tag
üdv
már írtam máshova is de itt is megkérdem.
ha hibás a codegen tápom (túlterhelt) az tönkrevághatja a vinyóim igaz?
namost a vinyókon milyen hibát okozhat?
mert lehet emiatt ment tönkre 2 vinyóm
300as codegen táp az adataimnál lévő konfiggal... eddig (2éve semmi baj nem volt vele) fél éve vettem bele egy a 2 vinyó mellé még 1 120ast az tönkrement nem is gondoltam arra hogy a táp miatt de azután vettem még 1 vinyót és most ez is meg a régi is haldoklik lehetséges hogy a táp miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

300as codegen táp az adataimnál lévő konfiggal... eddig (2éve semmi baj nem volt vele) fél éve vettem bele egy a 2 vinyó mellé még 1 120ast az tönkrement nem is gondoltam arra hogy a táp miatt de azután vettem még 1 vinyót és most ez is meg a régi is haldoklik lehetséges hogy a táp miatt?