- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Honor 200 Pro - mobilportré
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
question man
tag
nem húzom le a codegent mert szerintem nem egy rossz cég de mázli kell hogy kifogj egy jó tápot nekem 3.5 éve megy a 400W-os darab és még semmigond nem volt vele mindent ki bírt amit csak csináltattam vele hosszú ideig hajtotta a jelenlegi konfigomat is csak bizonyos okok miatt ketté lett a gép kis fejlesztés miegymás főleg az hogy nem volt sata csatija és a kisebbik netezős gépbe ami barátnőméknél van abba került bele a kis 400-as de bírja és visz mindent.

nagyon jól bírja hogy két nőt is elvisel kezdve olyan dolgokkal ogy nem nagyon lehet nekik megmagyarázni hogy miután a windows kilépett és elhalkult a gép azután kapcsolja le a hosszabítót ők rendszerint menet közben szoktak kapcsolgatni ami aztán szerintem elég rendesen terhel egy tápot
a legdurvább az volt mikor kitalálták hogy letakarják a gépet hogy mert úgy esztétikusabb és úgy ment szegényke vagy 3 napot mert nem voltam itthol
na ha ezt kibírta akkor még egy földrengést is
az egyetlen alakítás a tápon a venti csere volt kb 1éve mert iszonytosan hangosodott a kicsike
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

na ha ezt kibírta akkor még egy földrengést is