- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Netfone
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
question man
tag
nem húzom le a codegent mert szerintem nem egy rossz cég de mázli kell hogy kifogj egy jó tápot nekem 3.5 éve megy a 400W-os darab és még semmigond nem volt vele mindent ki bírt amit csak csináltattam vele hosszú ideig hajtotta a jelenlegi konfigomat is csak bizonyos okok miatt ketté lett a gép kis fejlesztés miegymás főleg az hogy nem volt sata csatija és a kisebbik netezős gépbe ami barátnőméknél van abba került bele a kis 400-as de bírja és visz mindent.
nagyon jól bírja hogy két nőt is elvisel kezdve olyan dolgokkal ogy nem nagyon lehet nekik megmagyarázni hogy miután a windows kilépett és elhalkult a gép azután kapcsolja le a hosszabítót ők rendszerint menet közben szoktak kapcsolgatni ami aztán szerintem elég rendesen terhel egy tápot
a legdurvább az volt mikor kitalálták hogy letakarják a gépet hogy mert úgy esztétikusabb és úgy ment szegényke vagy 3 napot mert nem voltam ittholna ha ezt kibírta akkor még egy földrengést is
az egyetlen alakítás a tápon a venti csere volt kb 1éve mert iszonytosan hangosodott a kicsike
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Lian li Uni fan sl wireless 120
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- be quiet! Pure Power 12 M 850W 80 PLUS Gold
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest