Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
question man
tag
nem húzom le a codegent mert szerintem nem egy rossz cég de mázli kell hogy kifogj egy jó tápot nekem 3.5 éve megy a 400W-os darab és még semmigond nem volt vele mindent ki bírt amit csak csináltattam vele hosszú ideig hajtotta a jelenlegi konfigomat is csak bizonyos okok miatt ketté lett a gép kis fejlesztés miegymás főleg az hogy nem volt sata csatija és a kisebbik netezős gépbe ami barátnőméknél van abba került bele a kis 400-as de bírja és visz mindent.

nagyon jól bírja hogy két nőt is elvisel kezdve olyan dolgokkal ogy nem nagyon lehet nekik megmagyarázni hogy miután a windows kilépett és elhalkult a gép azután kapcsolja le a hosszabítót ők rendszerint menet közben szoktak kapcsolgatni ami aztán szerintem elég rendesen terhel egy tápot
a legdurvább az volt mikor kitalálták hogy letakarják a gépet hogy mert úgy esztétikusabb és úgy ment szegényke vagy 3 napot mert nem voltam itthol
na ha ezt kibírta akkor még egy földrengést is
az egyetlen alakítás a tápon a venti csere volt kb 1éve mert iszonytosan hangosodott a kicsike
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

na ha ezt kibírta akkor még egy földrengést is