- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
DonThomasino #122 üzenetére
Nem 200e HUF, az biztos. De rajz, anyagigény nélkül fölösleges a levegőbe beszélni.
Körömméretű alkatrészek is készülnek nálunk műanyagból, erről szól az egyedi gyártás. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
"Lehet érdemesebb lenne egy új pedált venni"
ez egész biztos -
-igu-
veterán
válasz
Olcsóbb az új pedál. Sokkal.
Akár Eggbeater is lehet annyi pénzből. -
kpityu2
addikt
válasz
Nehéz megmondani. A részletektől függ. Ha nálunk csináltatnád akkor szerintem 150-200e körül kijönne. Ha a nyugdíjas Józsi bácsi kifaragja hagyományos gépen, akkor talán pár tízezer. Ha lézeren kivágatod lapokból, az is kábé ennyi. Én inkább vennék tíz párat.
-
kpityu2
addikt
válasz
DonThomasino #120 üzenetére
Ha fémből, akkor persze lehet marni is. 20-as, 30-as lapokból, bilivasból nikkelezve, vagy rozsdamentesből. Viszont ölég drága lenne, mint mondtam. Az ördög a részletekben lakik: minek, mihez kell passzolnia, hol lehet lekerekített, hol sarkos... stb. Ha sikerül a megmunkáláshoz optimalizálni a formát akkor olcsóbb, de vigyázni kell, nehogy a végén egy sima kocka legyen belőle.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
DonThomasino #113 üzenetére
[link]
ez ugyanaz sokkal ócsóbban -
kpityu2
addikt
válasz
DonThomasino #117 üzenetére
Miért nem veszel a kerékpárboltban? Nincs megfelelő? Ha egyedi kell, az elég drága mint mondtam, mert egyedi gyártás ugyebár. Talán a legolcsóbb ha megtervezed lemezből összerakható módon (3D puzzle) és kivágatod lézerrel a lemezeket.
-
kpityu2
addikt
válasz
DonThomasino #115 üzenetére
Nem vagyok ennyire benne a kerékpárbiznicben, úgyhogy nem vagyok biztos benne, hogy mit szeretnél. Ha ilyen gumibigyót szeretnél, ahhoz alapesetben forma kell.
Lehet prototípus öntőformát maratni aluból, és házilag kiönteni. De erre jó lehet talán egy gipsz öntőforma is, amit az eredetiről készítesz, vagy faragsz fából egy sablont. Ezekkel pár darabot tudsz megcsinálni.
Viszont bármelyik utat választod, garantáltan drágább, mint ha megveszed boltban. Ők ugyanis legyártották egyszer a szerszámot pár milláért, majd fillérekért gyártják tonnaszámra, 2-4 db/perc sebességgel. -
kpityu2
addikt
válasz
DonThomasino #113 üzenetére
Csak a hozzávaló szerszám, de nem drága, 2-3 milláért megcsinálják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest