- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickfa
csendes tag
Szia voltam tesztet írni.
Utána felhívtak, hogy bekerültem a szóbeli elbeszélgetésre.
105 emberből 25 jutott be a szóbelire, ami holnapután hétfőn lesz.
Azt is mondta a pali, hogy a 10. legjobb teszt volt az enyém és, ha nagyon nem bénázom a szóbelin, akkor valószínű, hogy felvesznek.
Egyébként főleg logikai feladatok, 4 alapművelet, százalékszámítás voltak.... -
BÁ Nutrition
addikt
akkor ezek szerint én örülhetek hogy technikumban hozzámvágták a gépkezelő meg programozó bizonyítványt
a műszaki rajzolóit is megcsinálhattuk volna csak arra már szinte mindenki lusta volt elmenni, pedig tudtam volna használni..
néha utólag okos az ember..(vagy ki tudja, lehet gyakran)
-
stickfa
csendes tag
Szia
Milyen általános érettségi kérdések voltak?
Matek, fizika???
Vagy milyen példák voltak?Az elbeszélgetésen mi volt fontos, amit figyelembe vettek?
Elvileg te is készültél a felvételire, mert régebben ezt írtad.Valami képet szeretnék kapni az egészről, mert magamtól ugyan tanulgatok a netről általános dolgokat(pl. forgácsolási eljárások), de nem tudom mi lehet a nyerő taktika a felvételinél.
ÜDV.
-
BÁ Nutrition
addikt
én is kutakodok állandóan.. de nem találtam még rá. billegális forrást meg ide amúgy se írhatnék be. másik topicban van olyan ember aki dolgozik rajta de hogy van-e vmi anyaga hozzá.. elvielg nincs
gépkönyvet meg vezérlés leírását fogtam már a kezemben de nem vettek fel oda végül így buktam. osztrákiában volt és volt magyar segédletük -
-
gyoris
csendes tag
Ugy müködik kapol rajzot és mindent le kell irni mit látol rajta.PL felületi érdesség,türések,párhuzammoság,derékszögüség?
Van olyan megkérdik hogyan munkálnád meg a munkadarbot?Nem biztos hogy minden cégnél igy müködik!!!!
Azért jobb ha van egy kis vasas szakma gyakorlat vagy ismeret!!!
-
Rhyno
csendes tag
Szia!
Elvileg én Debrecenben két hét múlva kezdem, de igazából nem tudok még semmit sem. Miattam tették át a topicot ide, mert kérdezni mertem a másikban, de csak felháborodás lett vége, úgy veszem észre, hogy nem szívesen segítenek. Ide meg szerintem kutya sem fog írni.... Azért próba szerencse....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Star Trek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest