Új hozzászólás Aktív témák
-
CounterBoci
senior tag
válasz
Toreszkiraly #70 üzenetére
Ok, igazad van.
-
CounterBoci
senior tag
válasz
Toreszkiraly #68 üzenetére
"értek hozzá mert a gépészetből érettségiztem és cnc-t tanulok az ötödéven+ a technikusit"
Fogadd el tőlem, hogy semmit nem értesz hozzá. Ha nincs egy gyakorlott szakember aki segítene, ne akarj gépet tervezni, akkor sem ha hobbi célra kell. Iskolában megtanítanak a tervezőprogramokra, mert ahhoz "csak" térlátás meg logikus gondolkodás kell. Gyakorlati tapasztalata /tisztelet a kivételnek/ a tanároknak sincs. Ok, tudom a gépész iskolák tipikusan egoista képzők, de akkor is leírtam
.
-
CounterBoci
senior tag
válasz
.::cHeKkk::. #32 üzenetére
bocsi, de ha ezt az elején közlöd akkor nem gondolom azt, hogy egy őrült modder cnc maróval akar oldallapot kivágni, vagy hasonlók.
egyetemes marók esztergák stb vannak pár milláért újonnan, ezt onnan tudom hogy a mi sulinkba most vesznek új esztergákat, a régieket meg eladják párszázezrekért -
CounterBoci
senior tag
lol most olvasom csak figyelmesen. minek neki cnc ha azt se tudja mi az?
vegyen egy dekopírfűrészt oszt jóvan. -
CounterBoci
senior tag
számomra az még nem derült ki hogy van-e cnc-re végzettsége a topicnyitónak, mert anélkül felesleges. pláne ha fogalma sincs hogy milyen gép kéne neki meg mire
-
CounterBoci
senior tag
lol 1-2 emberen kívül itt senkinek semmi köze a gépészethez csak beszéli a semmit meg a topicnyitó se tudom mit akar ha nem ért hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Házi hardvert villantott a Xiaomi Pad 7S Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cyberpunk 2077
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Bittorrent topik
- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest