- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
Clash Royale
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
kristóf: Pontosítok: Értem én, hogy fizetnem kéne érte, de ezért nem fogok. Nem fogok azért fizetni, hogy adott pillanatban, egy végtelen hosszú folyamatnak egy rövid szakaszán picit gyorsabban haladjak. A haladás a játék része, nem azon akarok "spórolni". Játszani szeretnék, motivált szeretnék maradni abban, hogy játsszak!
Én azt várom el egy ilyesfajta játéktól, hogy kössön le. Hogy ha buszozok vagy unatkozok, akkor legyen értelme a telefonomhoz nyúlnom és játszanom kicsit, úgy, hogy azzal fejlődik a - ez esetben - "paklim".
Tehát pl el tudom képzelni, hogy fizetnék az alábbiakért:
több chest slot
több vagy többféle megoldható napi quest
több tárolható deck sablon hely
több, sűrűbb napi gift chest
.... egyelöre kb ezeket látom játékból.
Challenge-ekbe, clan eseményekbe lvl8-ig bele se pillanthatok, amik pedig gondolom komoly tartalmai "endgame"-nek.Tehát a 1000000 láda nyitásból fizethetnék 10-ért, 20-ért...de annak semmi értelme, mert elveszik a sok között.
Valami maradandóért, ami lehetővé teszi, hogy tovább és "értelmesen" lefoglaljon a játék, azért talán hajlandó lennék fizetni.Remélem világos a bajom :-) Make me addicted!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Titan Quest II - Később indul a korai hozzáférés
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Bittorrent topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest