- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
pitör84 #5332 üzenetére
A ki mennyit fizetett kérdést szerintem csak a mellé tett " és mennyi idő alatt?" további tagmondattal együtt szabad értelmezni: 2-3.000 Ft alatt ma nem áll meg egy 2 órás szórakozást adó mozi. Ehhez képest, egy évekig tartó játékban fejlődési előnyt adó csomag megvétele simán lehet ugyanannyira megérős.
Ezzel együtt, legalább 3 féle játékos van:
- az egyik a jelentős előnyért sem akar/hajlandó fizetni;
- a másik kategória "2 nap alatt" szeretne mindent maxolni, ott folyik bele a pénz a játékba;
- a harmadik, aki ha épp olyan kedve van, megvesz 1-1 jó ajánlatot, szép skint és évekig örül neki.Én a falumban lévő (eltérő
) karácsonyfákkal mutatom vissza a játékidőmet:.abból mindig hagyok meg. Van 7 db eltérő karifám. Voltak barátok részéről kihívások, ami miatt (de volt, hogy pusztán kíváncsiságból) kezdtem új karikat.
Amikor TH4-5-ként jött olyan "King Offer", hogy 1200 Ft-ért valami 5000 gem +1 új építő házikó volt az ajánlat, azt meg is vettem, mert amíg nincs meg a főfaluban az 5 építőd addig arra kell a gemet gyűjteni, és ez brutális fejlődést adott a kis falunak, így simán megérte.Tehát a vásárlás mindig az adott helyzet függvényében érdekes, és aki a sosem vesz semmit táborba tartozik - és nem ált.sulis gyerek, ahol még érthető, ha másra költi a T.Szülők/rokonok ajándék pénzeit - annak azt sem árt tudni, hogy a szerverek nem mennek ingyen, tehát 0 bevétellel hamarabb lesz esélyes, hogy bezárják az egészet.
(Persze, mint azért ismert, kb. évente rekord bevételt ér el a forgalmazó a játékain, így ez a veszély reméljük, még jó ideig nem fenyeget minket.)szerk: évek alatt vagy 15.000-et biztosan költöttem erre, de egy forintját sem sajnálom.
Tipp újaknak: a BH falut rush-oljátok BH maxra, mert ott a termelés segít a legjobban a fejlődésben, és a BH9-en elérhető 12000/óra/nyersi fajta elérése után már majd jóval egyszerűbb lesz felhúzni azt a kis falut.
-
ffrdgc
tag
-
ggeleven
őstag
válasz
pitör84 #5320 üzenetére
Ugyanazon a falun magasabb TH-val kevesebb lootot kapsz és így lassabban lehet fejlődni. A klánok sem szeretik bevenni a nagyon rusholt falukat, mert könnyebb őket 3 csillagra beütni.
Pf, foggalmam sincs, hogy mivel támadtam anno th9en, szóval nem tudok segíteni konkrét ötlettel. Főleg úgy, hogy pár év alatt átalakultak a lentebbi szintek és lehet nem működne az, amivel én tudtam haladni. Youtube-ra érdemes felnézni, van egy halom tipp csapatra és layoutra is. -
ggeleven
őstag
válasz
pitör84 #5318 üzenetére
Az biztos, hogy mindig van erősebb ellenfél. Warban vagy CWL-ben is simán hoznak rajtam 2 csillagot tök mindegy mit csinálok. De lootos támadásban CC védelem és 6 fejlesztés alatt álló védelemmel hoznak rajtam is 3 csillagot.
Az a tapasztalat, hogy igen, először a támadó egységeket érdemes felhúzni, abból is persze azt, amit használsz és közben/utána mehet a védelem. Bevált (de unalmas) és eredményes taktika az, ha mindent maxolsz TH szintlépés előtt. Én a falazást és nem használt támadó egységeket/spelleket kivéve így is tettem eddig mindig.
Falban eléggé el vagyok maradva a top tagokhoz képest és CWL-en/warban mégis a második helyre tesz a rendszer a 15-30 warozó tagból, szóval nem rossz. -
ggeleven
őstag
válasz
pitör84 #5316 üzenetére
Sajnos kevés választ fogsz kapni itt, nem nagyon pörög a topic. Én lassan maxos th15 vagyok, szóval nincs friss tapasztalatom th9ről. Csak általánosan tudok kérdezni.
Milyen szintű th-ról támadnak? Nekem simán bead -3 szintűt is és azon tök természetes, hogy átrohanok 100%-ra. Egyébként nincs univerzálisan jól működő layout, de erre már biztosan rájöttél. Ha erős a légvédelem, akkor lezúznak földről és fordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest