- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
amugy az iOS crash mennyire gyakori?
a napokban csiptem egyet, egyszeruen ujraindult, a konzolra kitolta hogy fatal error ..
-
Konflikt
addikt
basszus es ugytunik mukodik... :d
nehany gondolat:letiltani nem lehetet egyiken sem
# no ip device trackingjo akkor
#ip device tracking probe use-sviez veszelyes, mert azonnal kivagott (SSH voltam ben), es innentol egyik SVI-n sem ertem el az eszkozoket. console-on aztan kiszedtem. igy lett:
# ip device tracking probe delay 30ezutan most ugytunik nehany VM reboot utan nem jelentkezik..
kozben ezt is megvizsgaltam ezt is:
# ip device tracking maximum 0ezzel az a gond, hogy egy known bug szerint (CSCun81556) osszeakad a port-channel-el, igy ezt nem allitottam be.
ez pedig nem erheto el: (03.03.04SE, 3650)
# ip device tracking probe auto-source fallback 0.0.0.1 255.255.255.0 overridekoszi megegyszer!
-
Konflikt
addikt
_prohardver_facepalm_smile_, te jo eg. koszi az elmeletet es a megerositest, akkor jo nyomon jartam. ma reggel megnezem hogy eszi meg.
-
Konflikt
addikt
sziasztok
nem teljesen vizsga tema, inkabb tshoot.
a napokban volt egy halozati migracionk, ahol regi cisco eszkozok kerultek ki, helyukre 3650-ek erkeztek.
azota sporadikusan a kovetkezo tortenik:
windows kliens es server gepeken (fizikai es VM):
boot utan vagy futas alatt is annak ellenere hogy manual IP lett beallitva az OS elveszti a halozatot es letrehoz egy APIPA-s B-s cimet, “autoconfiguration IPv4 address” -t: 169.254.X.X cimet.
az OS ebben az allapotban nem erheto el halozaton. - ugy viselkedik mintha megjelent volna megegy gep ezzel a cimmel a halozaton, pedig nem (mert a pingre senki nem valaszol, es tomeges a jelenseg)
jelenlegi workaround: a halozati interface-t le kell tiltani, majd engedelyezni.pl. ez kisertetiesen hasonlit.
a cikket mar hazafele talaltam, a kommentekben irjak h ezek megoldottak nala:
ip device tracking probe delay 10
ip device tracking probe use-svivki szivott mar ezzel?
-
Konflikt
addikt
hallott mar valaki a CCTRS-rol? egy kulf. kollegam rakta le nemreg. aztan nezem ez valahol a CCENT alatt lehet? en most lattam eloszor...
off, hogy jol induljon a hetfo
-
Konflikt
addikt
GNS3 as a VM released
-
Konflikt
addikt
válasz
FecoGee #9807 üzenetére
sztem az lett volna a korrekt lepes, h aki mar beregisztralt, az maradhat. es mondjuk 12.14-tol pedig nincs ingyenes reg, kesz. de ez sztem nem volt szep huzas hogy a meglevoket (akar 2 hetes a reg) igy szivassak, raadasul hozza se fersz es nem is lehet az adatokat exportalni.
lehet mondani h savanyu a szolo (biztos hiszen igyjartam), csak eppen melo ujra osszerakni a projektet es az allapotat egy masik toolban. no mindegy, ennel nagyobb problema ne legyen a keszules soran -
Konflikt
addikt
sziasztok
meg nem jartam erre fele, de szeretnek a temaban fejlodni es a CCNA-t lerakni. munkam soran a nem cisco specific halozatos temak akadnak, igy nem nullarol kezdenem.
kerdesem eloszor is, (amit mar valoszinuleg tobben is megvalaszoltak az idok soran) hogy mibol erdemes tanulni? megneztem a topcigazda ajanlo videojat is, egyebek? konyv, video lab, barmi johet ami tenyleg jo anyag. mert annyi talalhato hogy nehez a legjobbakat kiszurni.
labor: szinte mindenki azt javasolja hogy eleg a packet tracer. erdemes esetleg egy PIX-501-est a laborokhoz felhasznalni (van egy elfekvo), vagy be se erdemes kapcsolni? (azt mondtak tul oreg, hagyjam inkabb) GNS-t regebben nezegettem, az is eselyes.
koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- SzoftverPremium.hu
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged