- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Mobil flották
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrissszG
tag
válasz
Gesztiboy #6677 üzenetére
Szia!
Azt hiszem igazad van, egy tablet lesz a megoldás. Ebook olvasón kellemesebb lenne, nem fárasztja annyira a szemet, de anyira rossz rajta a PDF, hogy emiatt kiesik a versenyből.
Köszi a választ, ezek szerint nem csak nekem nem jött össze ez a használható konvertálás.
-
KrissszG
tag
Sziasztok!
Sikerült már közületek valakinek PDF-ben lévő Cisco könyvet úgy átkonvertálni az ebook olvasók által jobban támogatott (itt főleg arra gondolok, hogy a PDF nagyon rosszul zoom-olható) formátumba, ami lehet .mobi vagy .epub, hogy ne tegye tönkre a struktúrát, tördelést és az ábrákat?
Ebook olvasón szeretek olvasni, de sajnos a PDF-ek elég bénán néznek ki rajta. Nem lehet őket normálisan zoom-olni, bénán tördeli... stb. az EPUB, MOBI, stb. formátumok viszont jók.
Előre is köszi.
-
KrissszG
tag
Köszönöm, mindkettőtöknek!
-
KrissszG
tag
válasz
Cyber_Bird #5347 üzenetére
Időközben regisztráltam ICND1-re,szóval sajnos már nem nagyon tudom meggondolni magam és átnyargalni CCNA-ra. Azért ezt a két lépcsős megközelítést választottam, mert
- még soha nem vizsgáztam hasonló technikai dolgokból, így nincs vizsgarutinom sem, ez lesz az első.
- nincs gyakorlatom, jelenleg bár IT területen, de nem kifejezetten ebben dolgozomJanuárban meglátjuk sikerül-e.
-
KrissszG
tag
válasz
suomalainen #5318 üzenetére
Köszönöm a választ!!
Még egy dolog érdekelne. A CCNA minősítést ugyebár meg lehet szerezni a CCNA (200-120) vizsga letételével, valamint az ICND1 (100-101) és ICND2 (200-101) vizsgák letételével.
A kérdés az lenne, hogy ha az ember a 2 lépcsős megoldást választja, akkor a két sikeres ICND vizsga után megkapja a CCNA "oklevelet" vagy ilyenkor 2db ICND okelevele van és CCNA-s nincsen? Az érdekelne, hogy lesz-e cégül CCNA-s papír.Előre is köszönöm a válasz(oka)t!
-
KrissszG
tag
Sziasztok!
Előre is elnézést, ha butaságot kérdezek, de egyelőre nem találtam egyértelmű leírást, hogy mi a folyamat.
Szóval... CCNA (ICND1 és ICND2) vizsgát szeretnék tenni. Még soha nem vizsgáztam, ergó nem is rendelkezem semmilyen ID-vel.Miket kell regisztrálnom? Mitől/hogyan lesz például Candidate ID-m.
A www.cisco.com oldalon már regisztráltam, tehát egy olyan ID-m már van.
Regisztáltam továbbá a Pearson VUE oldalon is, ott is létrehoztam egy accountot, de egyelőre Candidate ID-t még nem látok a rendszerben. Mivel Cisco ID-m nem volt (a VUE-n meg kellett volna adni, de amikor beírtam azt amit a www.cisco.com-on regisztráltam, nem fogadta el -- nyilván valami mást várt/másra gondolt).Megtennétek, hogy leírjátok hogy hol kezdjem, mik kellenek, stb?
Előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged