- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- iPhone topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
ez a legpörgősebb cisco topic, így itt kérdezem, talán tudtok segíteni
keresek cisco bemutatótermet, ahol otthoni wifi rendszer telepítésben tudnak segíteni nagyobb családi házhoz, de ha kell, akkor ipari hardvert is felszerelek.. teljes körű tanácsadás kellene, ami után tudom mit tegyek. hol van budapesten ilyen bolt? netán tudtok egy url-t is adni hozzá?
thxvagy akár lokál cisco guru is segíthetne
-
Integra
titán
nem állítottam el semmit sem még, default állapot, ahogy beállítva van gyárilag. csak azt nem értem, hogy ha valóban úgy van, akkor miért írja a manual, hogy...
-
Integra
titán
ahoj!
nemtom hol kérdezzem meg, mert nincsen ilyen topic, de talán itt vannak guruk...
egy cisco 881-es csodával nézek farkasszemet, életemben először és szopat a mocsadék..
serial kábelen keresztül putty-tyal tudok nyitni console session-t, eddig ok.. bár ez is beszopatott, mert egy ideig ment, aztán lehalt és nem tudtam semmit sem bele írni.. na mindegy, ezt megcsináltam, most jó megint.
de...
aszongya a sziszkó, hogy a http://10.10.10.1-en vagy a http://10.10.10.1/hzsdd/welcome címen keresztül eltudom érni a gui-t... hát nem tudom, egyszerűen nem jövök rá, hogy miért nem tudom elérni..
nincsen netán ötletetek???
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Asus FX516PE 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech G Pro X Superlight vezetékes Gaming Egér!
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- Sharkoon Skiller SGM1
- ACER PREDATOR ORION 3000 // CORE I5 9400 // 16GB DDR4 // GEFORCE GTX1660 SUPER 6GB // SSD+HDD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest